brunch o'clock

Hej gänget! Jag överlevde helgen "mot all odds". Kan knappt inse att en helg jag planerade så slitsamt inför, bara flög förbi i en hastighet snabbare än snabbast. Fabians födelsedags weekend gick hela vägen till vinst för min del, jag kan stolt klappa mig själv på axeln samtidigt som jag vill passa på att tända en strålkastare över mina medarbetare som ställt upp för mig.

Efter allt födelsedagsfirande för sambon min var det äntligen dags för en omväxling för min del- en anordnad brunch. Jag var lite seg efter att ha hållit i tyglarna en längre tid så att få maten serverad till mig och få slappna av var riktigt skönt.

Väl hos familjen Stoltz samlades vi för att fira både Lina och Fabian. Familjen Anderssons Storasyster och yngsta lillebror. Brunch är bland det godaste jag vet som ni känner till och det var riktigt mumsigt även denna gången må jag konstatera.
I mitt huvud spelades minnen upp från när jag för första gången fick träffa Fabians familj, då vi också brunchade. Tänka sig vilka fina minnen man skapa över en brunch.

En dejt med Tanja väntar ikväll. Idag och imorgon mååååste jag ta tag i min packning inför Porto. Det är lite crazy, att tiden har gått så snabbt- om bara några dagar åker jag till Porto?! Det ska bli löjeväckande skönt att med en ny garderob packa ner kläder för varmare breddgrader. Har jag tur hittar jag något fint att ta med mig från Porto till lägenheten- jag är desperat efter doftpinnar. När jag kommer hem är vi precis runt hörnet ifrån November- hur galet?! Jag har varit bokad 2 helger i rad nu och resterande helger ser lika bokade ut. NAJS!

Gillar

Kommentarer