Bud på att buda på lägenheten?

Den vackra vindsvåningen hittar ni här

Entrén ser lite mystiskt ut- som om att vem som helst kan få tillträde, ni vet så som det ser ut i serier när folk bara går in och ut i varandras lägenheter Förstod inte riktigt hur man man fick någon säkerhet om alla fick tillgång men så är ju självklart inte fallet. Därför är jag så så så kär i den lösningen, tänk att ha en egen hiss och trappuppgång? Ändå rätt sällsynt? Eller är det bara för jag kommer från en småstad? Haha...

Öppna öppna öppna ytor är allt för mig. Jag är svag för hur väggen går in på ovanstående bild och hur man har löst en liten myshörna där. Jag hade nog faktiskt gjort något liknande eller satt dit en lekplats för Zippo. Glasdörrarna är också magiska, jag tycker om industriglas men är rädd att det kommer bli utdaterat snart igen. Känns som att glasdörrar är tidlösa och därmed ett säkert kort. Har jag fel?

Älskar hur jag skrollade, riktigt imponerad och det började vattnas i munnen. Sedan blev det torrt som snus när jag såg träslaget på handfatet. Illa kvickt kör jag ut det och sätter in sten eller mörkare trä. Det där kan ju blända någon så som man kan blända bilförare i mörker.

Eftersom lägenheten är gigantisk finns både dusch och badkar vilket är ett stort plus. Ännu större plus för hur stilrent allt är gjort. Me likey!

Jag drömmer mig vidare på direkten till sena balkongkvällar, plaskandes i badet med kompisar och lite goda frukter har enzymerna precis jobbar sig genom. Sedan slänger man sig på soffan i balkongen i morgonrock och spelar kort med det bästa från soul&jazz i högtalarna. Zippo ligger och vilar i bädden när det är tillräckligt bra temperatur för honom att vistas ute med sin mörka mörka päls.

Ibland kan jag bara stanna upp när jag sitter på Hemnet och låta mig förvånas över hur folk bor. Jag gillade verkligen inte hur skrivbordet bara stod så helt livlöst utan någon som helst känsla för vem som sitter vart eller hur man ska få plats med något på det lilla bordet. Ska du sitta så med sladdar tvärsöver och med ryggen åt det hållet? Nä. Jag hade tveklöst utnyttjat de mörka väggarna genom att sätta dit en stor garderob, kanske dumt i denna läggan då den redan har en liten walk-in closet. Så kanske ett TV-rum eller ett trevligare kontor? Möjligheterna är stora!

Matplatsen aka palatset är A och O. Här vill jag gärna ha en lång skiva i sten följt av bänkar med vego-pläd på eller riktigt mjuka och breda stolar som matchar fint till. Sedan ryker lampan illa kvickt. Jag gillar inte direkt lampor utan är mer för spotlights. Kanske en fluffig fin i sovrummet men roligare än så blir det inte för min del :-)

En bar är också viktigt för mig, sällskap medan man lagar mat eller slippa sitta vid ett stort bod på morgonen när man äter frukost själv. Sedan är jag inte ett fan av den ljusbruna trä-inredningen, men låt gå för mörkare trä isåfall. Golvet ryker helt till stengolv dock, rip barnen men de får bara lära sig haha!

Sist men verkligen inte minst. Sovrummet. Jag älskar detta sovrummet och hur det har en balkong som släpper in mer fantastiskt ljus att vakna upp till. Den garderoben lär fyllas till max, undrar bara vart Fabian ska ha sina saker....? ;-)
Ahh det är bud på att buda på lägenheten, men herregud den är riktigt dyr! Om några år så!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Så fint 😍
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
Ja men eller hur?!?! ❤️
nouw.com/irmastenson
elllensvensson
elllensvensson,
irmastenson
irmastenson,
Ja, men visst?! ❤️
nouw.com/irmastenson