"Cacao en Chocolaad"

Jag hade extremt svårt för denna låten i början. Men ju mer jag lyssnar på den desto mer tycker jag om den. Kan definitivt tänka mig att sjunga med på denna nästa gång Ed Sheeran spelar i Sverige. Dock fortfarande lite sur på att han aldrig spelade "Barcelona". Haha, jag blev verkligen sur på riktigt.


Ni hade aldrig trott mig om jag sa att jag överlevde all mat igår. Men det gjorde jag. Hur funderar jag än idag på. Även igår staplade vi hem sent, mina stackars ögon är helt slut och jag måste måste måste få pli på mig själv med att bära glasögon mer. Dumma mig som inte tog vara på "ta 2, betala för 1" genom att ta ett par glasögon och ett par solglasögon med styrka i. Men men.

Runt lunchtid mötte vi upp mor min i stan, det var marknad i Delft så vi tog tempen på stället innan vi tog spårvagnen till Haag. SÅ mycket större än vad jag någonsin uppfattat- de hade till och med en egen Primark? Senare kom mammas pojkvän som hade bokat bord på en resturang.

Idag är sorgens dag, vi åker hem till rutiner igen. Fabian får alltid sådan nojja när vi åker hem och kollar på möjligheter att flyga hem senare medan jag sitter där och bara "öuhm, jobbet då?". Ibland önskar jag att jag var som honom på den fronten, jag är alledes för fokuserad på jobbet och har under semesterns gång kollat min mail och vad jag behöver göra inför den nya veckan som kommer. Typiskt mig.

Nästa vecka blir väldigt kort men intensiv- planera stort event, boka flygbiljetter till mina egna resa mot sensommaren, min födelsedag väntar och även en träff med pappas nya tjej. Ingen vila för mig inte när det gäller att träffa föräldrarnas nya respektive :-) (Tänkte faktiskt göra ett separat inlägg om det så fort jag träffat henne också, stay tuned!)

Glöm inte att pussa på era mammor idag! <3


Snälla ursäkta sko-regionen på mig. Jag fick sådan jäkla skoskav från mina egna vita sneakers att när jag lånade mammas som ni ser på bilden ovan, var jag tvungen att ha skyhöga strumpor på mig för att inte få ont.


Det blev glass i stora lass! Jag är ju inte så värst förtjust i glass eller något sockrigt överlag så jag stod fint och tittade på.


Får huvudvärk av röran ovanför. Men bortsett från det så fanns det så mycket roliga prylar på marknaden som Delft bjussar på varje lördag. Fabian missade ju marknaden sist vi var här då vi åkte till Rotterdam för att fira nyår, så han var extra nyfiken på vad marknaden hade att erbjuda. Jag hittade ju massvis av saker jag ville inreda lägenheten med, men då får vi först och främst ha en större lägga innan det kan komma in några fler prylar... längtar så efter en stor köpes!


Men men men! Vi åt SÅ fantastisk god lunch på ett litet ställe i Delft innan avfärd mot Haag. (Kanske borde göra ett mat-inlägg om Holland?!) Mamma beställde in någon firre medan jag och Fabian smaskade i oss varsitt pitabröd med falafel- mums mums mums! Tzatziki på gjorde susens.


Visste ni att Holland är på toppen av listan över de länder vars invånare cyklar mest. Det är helt fantastiskt att se hur de pyntar deras cyklar och verkligen kan se ner på de som kör bil. De cyklar verkligen överallt. Då menar jag verkligen överallt.

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Alltså dina bilder!😍
nouw.com/fridaochtove
irmastenson
irmastenson,
Hihi tack fina1 ❤️
nouw.com/irmastenson