Couples tag!

Hej på er. Incheckade och klara på Ven, hemma i vår lägenhet är det fullt hus med lägenhetsfix, ser fram emot att komma hem till det som en liten överraskning. Idag firar jag och Fabian ännu en månad tillsammans, vilket firas med en couples-tag. Vi kör ju frågor som dessa med jämna mellanrum och vi har fler inplanerade som dessutom involverar er! Mer om det kommer hihi. Vi hörs imorgon bitti mina fina vänner, ta hand om er!

Vad är bästa med Fabian?
TVEKLÖST hans omtänksamma sida. Låter böligt jag vet, men det är verkligen något som gör att han sticker ut.

Vad är det sämsta med Fabian?
Tur denna frågan kom först så man orkar skriva allt.... ;-)
Det sämsta med Fabian är att vi två är sååå olika när vi är oense om något. Vilket irriterar mig något kollosalt. Är typ rädd för att läsa vad han kommer skriva på denna frågan, helt seröst haha!

Fabian sitter framför TV:n, vad tittar han på?
Han kollar inte så mycket TV, om han ska slökolla på något är det väl Family guy eller planet earth (dock är han väldigt insatt i just det programmet). Fabian ser hellre sina egna serier- True Detective, Game of thrones eller the wire.

När du lagar mat åt Fabian, vad ska du absolut inte laga?
Men gud vad svårt. Asså han är inte alls lika svårflörtad i köket som jag är (Usch, tycker synd om alla som ska laga mat åt mig haha). Men han gillar äkta råvaror och kvalité på maten. Så jag lär aldrig köpa någon rätt från Findus och slänga in i mikron för att sedan bara "happy anniversary".

När ni ska ut och äta samt dricka, vad beställer han?
Fabian är taktiskt när vi äter- han väljer något som inte är lika lätt att laga hemma. Gin & Tonic eller en Peroni som drink?

Vad skulle Fabian kunna äta varje dag?
Min laxpasta, han dör ju för den. Utöver den kan jag definitivt se framför mig hur han livnär sig på Holy greens eller något typiskt á la Svensk husmanskost!

Vilken musik lyssnar Fabian på?
Extremt varierande, mycket beros på vilket humör han är på och vad han pysslar med för stunden. Han kan liksom sätta på Stromae en torsdagskväll framför en brasa med en bra bok i handen medan han två timmar tidigare krigade loss på gymmet till SHM. Han är glad för klassiskers från David Bowie och framtida klassikers från Drake. Bilar vi slår han gärna på lite Tjuvjakt och Hov1 för att ännu en gång bevisa att han kan låttexterna framlänges och baklänges <3

Har han en unik talang?
Ja! Fabian är riktigt duktig på att imitera röster från kändisar och hans vänner. Skrämmande likt ibland, känns på riktigt som om jag sitter och har en konversationen med Zlatan på en tisdagskväll vid matbordet.

Berätta något om Fabian som de flesta inte vet
Fabian är en fint känslosam människa vilket jag dagligen beundrar. Det är inte ofta man ser känslosamma män idag (åtminstone inte jag?) och jag är lycklig för att jag hittat en som visar det för mig.

Vad gör Fabian glad?
Jag ger er ett scenario: Det är lördag och han har fått sova ut, njutningen från gårkvällens fredagsöl sitter kvar i kroppen och sätter en ny ribba för dagen: padelmatch! Precis som alla har förutspått kammar han hem en fet vinst med sin lagkamrat. Han kommer hem till sin egna cheerleader (aka yours truly) som berömer honom väl innan en mysig dusch tillsammans väntar. Vi chillaxar ett tag innan kvällens bravader äger rum: middag med familjerna eller med vännerna.

Sammanfattnignsvis blir Fabian glad av framgång i träningen, att få pussa på mig och spendera tid med nära och kära. Han kan också bli jääädrans glad av en kall drink eller en ännu kallare öl, oj oj oj vad nivån är på topp då!

Vad är Fabian lite väl besatt av?
Förut var det Celsius och/eller Nocco till någon här satte ner foten och fick kliva in för att hjälpa pågen. Han har alltid varit resultatinriktad och skulle nog säga att han är ännu mer resultatinriktad nu när han är inne i sitt plugg, jobb, sportande och liv i helhet. Jag klagar inte dock- han gör fantastiska resultat hela tiden, borde byta bloggnamn till stoltsambo.nu

Vad var ditt första intryck av Fabian?
Ordentlig och jordnära. Väldigt nära till skratt men ett jävla beteende när han ska hålla i handtaget när jag kör bilen?

Vad är bästa med Irma?
Oj, svår fråga eftersom hon har så många fina sidor... Irmas romantiska sida samt hennes lojalitet är nog det finaste om man verkligen måste välja.

Vad är sämsta med Irma?
Det sämsta är nog att hon är väldigt envis, vilket gör det tufft att lösa konflikter ibland. Det triggar igång mig och då kommer mina fantastiska sidor fram :)

Irma sitter framför TV:n, vad tittar han på?
Om vi pratar TV-program som sänds på TV så skulle jag vilja säga Lyxfällan. Annars är det mycket Netflix & chill med Riverdale, Dynasty och massa andra skitserier, haha!

När du lagar mat åt Irma, vad ska du absolut inte laga?
Rätt simpelt - kött. Om ni har missat så äter hon inte kött. Sen varma grönsaker eller pepparrot är ingen hit heller.

När ni ska ut och äta samt dricka, vad beställer hon?
Fisk, antingen det eller räkor med något tillbehör. Hennes val av dricka är alltid lika svårt, stilla vatten med is och två citronskivor. (Vem tror hon att hon är haha?)

Vad skulle Irma kunna äta varje dag?
Popcorn, vilket hon redan gör, haha! Annars brukar min stroganoff gå hem rätt bra!

Vilken musik lyssnar Irma på?
Rätt blandat faktiskt, allt ifrån Sinatra till Ariana Grande. Det är väldigt mycket vilket mood som gäller. Men extremt mycket Ariana Grande och Mac Miller.

Har hon en unik talang?
Matlagning helt klart. Irma är fantastiskt duktig på att laga mat, allt utom ris haha!

Berätta något om Irma som de flesta inte vet
Hon är väldigt duktig på att stänga av sina känslor när det väl behövs. Jag är absoluta motsatsen hehe. Sen har hon en kameleont-liknande-sida som gör att hon kan smälta bra in i olika sammanhang - Det är inte många som kan det, sjukt häftigt.

Vad gör Irma glad?
Hon blir alldeles till sig när jag överraskar henne med att köpa med mat hem eller att jag kommer med blommor. Det är något som verkligen går hem. Sen älskar hon att träffa sina vänner och det gör henne på riktigt bra humör att bara få vara ifrån mig lite :-). Sen är Irma ofta på bra humör så det är väldigt ofta man blir bemött av ett leende och det är så härligt för det smittar verkligen av sig!

Vad är Irma lite väl besatt av?
Popcorn är en av sakerna och denna bloggen kanske, haha! Nä men Irma har inga beroenden eller något sådant, det är bara popcorn som överkonsumeras isåfall, men det kan jag leva med.

Vad var första intrycket av Irma?
Rolig, utåtriktad och att hon satt lite väl nära ratten när hon körde bil, hahaha!

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Jättefint och bra inlägg!! <3
nouw.com/filippaml
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla!😇
nouw.com/irmastenson
charlottahagg
charlottahagg,
Roligt inlägg att läsa 😊
nouw.com/charlottahagg
irmastenson
irmastenson,
Kul att höra!😇
nouw.com/irmastenson
tiffanykarlsson
irmastenson
irmastenson,