Gå till ,[object Object]

Crav(r)ings & nyheter!

1 :an // 2 :an här // 3:an här // 4:an här //5:an här // 6:an här // 7:an


Hörrni! Är det något jag fått en dille för är det verkligen verkligen ringar och utsmyckningar på händerna. Det kan verkligen lyfta upp en look till skyarna. Right? Jag bär mycket silver då någon ville straffa mig med att inte tåla äkta guld (!) men det är så satans fint mot lite brunare hy. Någon som håller med?

Angående nyheterna- förutom vårprojekten (som jag kommer snacka mer om i veckan) har jag två till projekt på gång. Ett av dem är väldigt personligt för mig att dela med er och det kanske blir fler än jag involverade därför ligger det på skrivbordet nu för planering. Det kommer tveklöst bli det jobbigaste jag någonsin gjort i mitt liv (tills den dagen Z lämnar mig) men något jag måste göra. Tror några av er har en aning om vad jag babblar om men låter det bli ett frågetecken just nu. Det andra projektet är något ni bett mig göra ganska länge så det kommer gå av stapeln som det ser ut nu, till sommaren! :')

För övrigt: Jag mår helt okej rent personligt. Jag försöker att balansera mina dagar, ta hand om mig själv och bara vara med Z. Träffa kompisar och göra saker som får mig gladare. Blicka framåt och fortsätta kämpa.

För övrigt övrigt: ALLTSÅ. Beställde min månadshandling från Coopk, likt förbannat som de senaste gångerna är de ganska bra försenade och inte nog med det- denna gången fattades varor och de la i fel varor på toppen av det. Nej, inget dokumenterat från deras sida som exempelvis en kompensationslösning mellan varor. AH. Brukar vara väldigt mild i sådana situationer, men denna gången höjde jag fasiken ögonbrynet upp till skyn.

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
🤩🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
irmastenson
irmastenson,