DAGENS LISTA

Dagens humör: Utvilad och gla´

Dagens materiella vill ha: Konsertbiljetter till Ariana Grandes konsert i Stockholm eller Köpenhamn, jag grät på riktigt när jag inte fick tag på dem. Nu är jag såå nojjig att de jag köper i andrahand kommer vara fake eller så. ÅH.

Dagens borde: Vara hemma och se på The O.C med ett täcke över kroppen

Dagens frisyr: Platt utsläppt hår, kreativare än så blir det inte :(

Dagens smink: Inget alls, DET TRODDE NI INTE VA!?? Inget ögonbryns-fix idag- nytt år = ny Irma.

Dagens klädsel: Svarta klackstövlar, svarta jeans och en vit skjorta. Enkelt och snyggt!

Dagens planer: Skola och på kvällen ska jag ut och käka med ett gäng goa människor! Ser såå mycket fram emot det!

Dagens fundering: Kommer det vara bra väder på studenten? Kommer jag bryta benet veckan innan och kommer någon vänta på mig på utspringet när jag går med kryckor?? Är det acceptabelt att ha en ångest över detta?

Dagens beroende: Lurarna, går fanken inte ens en meter hemifrån utan dem. Jag beundrar de som klarar sig utan, själv får jag värsta sammanbrottet om mina försvinner eller slutar fungera. Vilka problem jag har.

Dagens tråkigaste: Vädret, åh det regnar ute. Borde inte skrivit hur glad jag var igår över solskenet för då ändrar sig väder-gudarna direkt känns det som.

Dagens längtan: Santorini, det ska bli sååå sjukt underbart och jag längtar sönder!

Dagens superlängtan: När jag vaknar upp i min egna lägenhet i New York och mina vänner från Sverige kommer på besök. På riktigt då alltså- jag längtar något extremt efter att visa dem min nya "hemstad" och mitt liv där.

Dagens låt: "All I need" - Joakim Lundell.

Gillar

Kommentarer