Dagens lista!

Hej mina vänner!

Sol och värme i all ära, men herregud vad matt man blir av värmen. Känns som att allt jag skriver blir rörigt på grund av stekandet. Jag är faktiskt inte så glad i denna värmen och varför kommer jag gå in på i ett separat inlägg. Blir för klöddigt att skriva av mig här när jag tänkte göra en dagens lista.


Dagens mående: Asså extremt seg. På grund av mötena, värmen och att ha kört bil genom halva skåne idag är jag rätt seg och redo för att stämpla ut och dra till gymmet.

Dagens borde: Asså gillar inte det där med "borde", för om det är något jag ska göra så gör jag det, fattar u get me? Men något jag verkligen borde är att somna runt 22 ikväll. Gymmet stänger 21:30 om jag minns rätt, så då hinner jag perfekt duscha och sedan släcka ögonen 21:59! SPIK!

Dagens frisyr: Ett fluffigt platt hår, lite snygg volym sådär som Isabella Löwengrip har.

Dagens klädsel: Snart på en blogg nära er ;-) Haha, nej men. Kostymbyxorna med min kavaj och piké undertill. Känner mig alltid så snygg på jobbet, speciellt på helgerna när jag kör klackar och kjol!

Dagens planer: Fota till bloggen, jobba hemifrån och fixa brynen. Ska bli så skönt, har gått alldeles för lång tid sen sist. Ikväll är det träning som gäller också. Tränade igår men hade väldigt ont i ryggen då så jag hoppas att det känns bättre idag..

Dagens materiella vill ha: En lägga! Åh, längtar tills jag kan bjuda hem massa vänner hit och dit på middagar :')

Dagens fundering: Hur har vi mage att klaga över våra liv när det finns dem som har det hundra gånger värre?

Dagens beroende: Musik i lurarna som peppar mig till max. Fan asså, borde göra en lista till er med låtar som verkligen kan ändra stämningen till ett riktigt kalas!

Dagens låt: Diamonds med Rihanna ft. Kanye West. Älskar hans raps. Säger det igen asså, Rihanna kommer vara näst ut på Super Bowl listan, i och med nytt jäääkla album detta året?!?!?

Dagens längtan: Att få 3 resor bokade i helgen! ÅH!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229