Dagens lista och tankar inför poddens första avsnitt


Hej gänget!

Åh jag saknar er varje dag.

Varje jäkla dag.

Men nu är jag här igen, efter en dags vilotid. Det är mycket nu rent privat och jag försöker hela tiden att kombinera det med mitt jobb och mina känslor. Tack för att ni förstår, vet inte vad jag gjort för att förtjäna er.

Första avsnittet är finito och jag är så nervös inför att det ska släppas. Vi väntar ju på godkännande från iTunes och processen är verkligen brutal för någon med noll tålamod.

Jag är så nervös för jag kan personligen känna av min nervositet genom poddens gång och hoppas ju på att folk kommer fortsätta lyssna även om premiäravsnittet kanske inte är det ABSOLUT bästa.

Men, jag tycker vi tutar och kör på en solig söndag och dagens lista! Hur längesedan?!Dagens humör: Nervös och spänd, vi ska jobba med avsnitt 2 idag, ett riiiiktigt bra avsnitt!

Dagens mående: När man lider av ångest vågar man inte direkt svara "bra" på den frågan utan att det tar emot. I alla fall för mig. Men idag har nervositeten tagit över tillsammans med tröttheten, jag får se till att ta en snabb nap innan Tiffany kommer.

Dagens borde: Vika om kläderna i min garderob och sola på balkongen.

Dagens serie: Fresh Prince of Bel Air, asså verkligen en riktigt rolig serie som gjort mig löjligt förälskad i Will Smith. För övrigt kämpar jag på med Suits för Kevins skull för att komma ikapp honom så vi kan se nya säsongen ihop.

Dagens frisyr: Igår när jag skulle luncha med Tanja och Emelie hade jag håret plattat och fint, men så bara VRÄKTE det ner för himlen öppnade sig som aldrig förr. Tanja insisterade på att vi skulle gå hem då vi bor precis ovanför stan, med ett ynka paraply gick vi och till slut gav jag upp och lät regnet forsa. Så idag är mitt hår inte det minsta lilla platt utan "raka" motsatsen :-)

Dagens smink: Inget smink, du u know me?

Dagens klädsel: Det bästa stay-at-home plagget jag vet- en playsuit.Dagens materiella vill ha: Haha Irma 12 bast checkar in, men dagens materialla vill ha är tveklöst månadens Vouge med Ariana Grande på omslaget.

Dagens fundering: Kommer folk gilla vår podd? Kommer dem fortsätta lyssna? Är vi ens roliga? Har vi ens något att prata om? 

Dagens tråkigaste: Att behöva ta tag i tvätten :'(

Dagens längtan: Amsterdam, hotellfrukost, snygga killar och Ariana Grande!

Dagens superlängtan: SLÄPPA FÖRSTA AVSNITTET AV PODDEN.

Dagens låt: #PROFIL från De Vet Du, finns en liten bakgrundshistoria där ;-)


Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Profil vaaaa 😉
nouw.com/tiffanykarlsson
irmastenson
irmastenson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229