DAGENS LOOK & VECKANS PLANER

Hur bra röst har inte Noah Cyrus?? Shit!

Måndag: Igår tränade jag och sträckte tyvärr min rygg... för övrigt pluggade jag och försökte röja upp i mitt rum. En produktiv start på veckan är viktigt för mig, annars fallerar typ motiveringen för en fortsatt bra vecka för mig haha.
Tisdag: P.g.a. sträckt rygg och träningsvärk i allmänhet vilade jag igår och la istället extra krut på teorin! Må jag säga hur skönt det var att lägga sig på kvällen efter man har studerat så mycket att man börjar titta i kors...?

Onsdag: Det är på riktigt supersvårt att gå upp på morgonen när sängen är så varm och resten av miljön är raka motsatsen.. tänk bara hur det blir när snön kommer.. Det tog emot lite när jag hade planerat in att träna idag men i efterhand var det såå värt det! Kom hem och pluggade tills nu då jag ska se serier innan jag somnar. Standard.
Torsdag: Ska snacka med rektorerna om jobberbjudandet i USA och senare ha ett Skype-möte. Behöver också kika igenom min mejl! Efter skolan MÅSTE jag ta tag i att boka en ny synundersökning...

Ursäkta men jag stod alltså och plattade detta håret i morse? Ser det platt ut? NEJ.

Fredag: HEEELG! Tillsammans med några godingar ska en AW planeras in på fredag-eftermiddag, hur najs? Det blir några drinkar, lite tilltugg och en hel del snack med fina brudar innan jag kilar hem för att försöööka lägga mig i tid inför jobb!

Lördag: Egentligen har vi öppet hus på skolan, men jag kan inte närvara (vissa jobbar liksom??) då jag tropi-jobbar. Superdumt egentligen att göra detta till en obligatorisk närvaro (dock var mina lärare lite flexibla jämfört med min förra mentor från tidigare år) eftersom inte alla elever kan komma. Nåja, kvällsplaner har jag inte såvitt jag vet, det återstår att se! Jobbar dagen efter så någon utgång eller något partaj känns lite "no".

Söndag: Jobbelijobb! Ska faktiskt ta det lugnt efter jag slutat då detta är sista helgen i November och i December månad är mina helger i princip full-smockade, får bara panik av att tänka på nästa helg... Dessutom behöver jag finslipa klart det sista inför min Julkalender här på bloggisen!💗

Gillar

Kommentarer