Daglig träning, storstäd och börja plugga?


Okej hörni, vi går tillsammans in mot en ny månad med nya mål. En ny månad där bloggprojekten kan dra igång på riktigt. Jag har länge sett fram emot detta och tror verkligen att ni kommer uppskatta vad jag försökt att koka ihop, if not- håll fast under årets gång för projekten är utspridda över hela 2019 och mitt favvo projekt kommer till hösten.

Men, tillbaka till nutid, klockan är 19:17 och medan jag skriver poppas mina popcorn. Ikväll ska jag se på någon go film och ladda inför veckan. Första träningspasset är redan avklarat och imorgon bitti väntas nästa, tillsammans med Fabian dessutom! Lite mysigt att träna tillsammans då och då faktiskt.

- Träna 5-6 gånger. Ett mål som kommer prickas av innan lördag, jag är så glad över det faktum att det är en vardagsrutin för mig och inget svårt att planera in. Kanske ska dela med mig av mina träningstips i ett separat inlägg? Det röstar jag ja till!

- Storstäda. Knappt lönt när Fabian 23 höstar gammal ska styra upp livets lan-fest hos oss till helgen. Å andra sidan är jag och han väldigt pedantiska av oss hemma, ni kan typ knacka på när ni vill och det kommer vara städat. Kanske inte mitt på morgonen när jag står mitt i min klädpanik, usch, det råder aldrig gott. Hemsk syn haha! Att damma av och hålla rent lister, kyl/frys, fönsterkarmar, förvaringsutrymmen och lampor är bekymmersfritt i denna lyan, MEN vi hade behövt ta tag i källaren och städa den.

- Börja plugga. Ja okej, inte riktigt på det traditionella viset. Förut, när jag inte riktigt var säker på gymnasievalet lånade jag hem lite intressanta böcker från biblioteket. Det var böcker av olika slag men alla med samma grundmönster: det var av intresse. Där låg böcker om mode, psykologi, juridikens lagar, det digitala kommunikationsverktyget och även någon bok fylld med kriminologi. Detta vad ett så smidigt sätt för mig att verkligen se mina gymnasieår framför mig och lite så tänker jag nu kring högskola/universitetet. Jag provar lite böcker och testar några gamla tentor för att känna mig fram. Ett annat tips till er är att direkt börja med en enstaka kurs som exempelvis psykologi på någon nivå, du får ett värdefullt betyg och kanske dessutom studiebidrag på köpet. Värt att kolla upp om ni är sugna på det!


Gillar

Kommentarer