Dags att inreda balkongen!


Boy oh boy så finurligt detta känns. Det kliar i fingrarna efter att göra något riktigt med min kära lägga. Någorlunda ensamt att bo i en överstor lägga (glömmer lix att det finns gästrum haha) så nu tänkte jag dra igång ett projekt jag tänkte att ni ska få följa!
Balkongen ska inredas och jag har många idéer. Men mitt fokus är en mysfaktor med plats för sällskap. Fun fact om mig, jag har alltid varit lite skraj för att vara på balkonger som "hänger ut på väggen". Är ännu inte helt bekväm men hoppas att rätt inredning ska ändra det!

Från förra läggan har jag med mig en delbar soffa som dessvärre inte är så praktisk denna gången. Jag hade velat tränga in den på kortsidan men då en dum jäkla decimeter svartlistar min drömidé överväger jag att sälja den. MEN, tänkte börja i andra änden först innan jag drastiskt säljer soffan. Eftersom jag säljer innan jag köper nya grejer tänker jag inte direkt stå utan soffa om det blir lockdown i Helsingborg, hell to the no.

Istället börjar jag med växter, (jag vet, även jag är överraskad) ljusslingor plus plädar. Tänker mig att slutresultatet kan bli en slutprodukt av första bilden från vänster på mittenraden och sista bilden längst ner. Balkongen går i bruna, gråa och gula toner så jag tänkte slå emot med marinblått (haha riktigt svensk) vad gäller kuddar och plädar. Tror det kan bli top noch!

Update på mig: Åt middag igår på balkongen, läste en bok häromdagen i solen med Zippo bredvid mig. Försöker göra allt jag kan för att samla energi och behålla ett lugn. Påskveckan ser rolig ut- ett schema kommer imorgon!

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Vill med ha balkong när jag ser det här! <3
nouw.com/louisefreij
irmastenson
irmastenson,
Skickar en invit när allt är klart goding!
nouw.com/irmastenson