där försvann läsarna, och det är mitt fel


Ändå är ni ett gäng som checkar in här, och för det har jag en klump i magen samt en känsla av kärlek. När jag tittar på bilden ovan ser jag en annan Irma. En som är rutinerat proffs framför kameran och älskade blogglivet. Jag vill tillbaka till den Irma, eller i alla fall en ny, uppdaterad Irma.

Mitt löfte för mig själv är att plocka med kameran i väskan oftare, om inte blir bättre på att knäppa bilder med luren (något som inte förändrats är mitt hat mot mobilbilder haha... prison didn't change me) för att mata er med något material från vårt nya decennium.

Vad har jag gjort på sistone? Kanske en recap vi ska ta i veckan? (Lovar er denna gången!) Bortom det mörka, tunga och privata har också en del stunder satt glädje i vardagen på mig, mycket tack vare de människor jag håller kärt. Det finns bara den sortens människor i mitt liv, de andra har jag sollat bort- det är en av de största tjänsterna du kan göra för dig själv. Kasta de som inte ger dig något i svackorna, ursäkta men neeeeeeeej ni har inget här att göra :-)


Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint