De senaste dagarna...

Hej gänget! Jag har varit frånvarande för livet kom emellan. Men jag är tillbaka och ska försöka briljera som vanligt igen. Kroppen har inte riktigt samarbetat med mig och på det hela har jag haft fult upp med event hit och dit. Det där med att ta det lugnt denna helgen gick inte så bra, utan det får bli nästa helg. Denna helgen har i alla fall varit top noch.


Har jag fått gå på NA-KD event tillsammans med Tiffany, fick med mig lite gosaker som jag kommer visa upp vid tillfälle!
Bland annat något som Fabian blev måttlöst glad över, likaså blev jag förstås.


Kort efter eventet mötte jag upp Yara för en smaklig middag i stan. Minuter senare anslöt även Emilia och trion kunde återförenas. Vi satt där i ett himla bra tag och därefter kom jag hem till sambon som väntade så fint på mig.


I fredags stod julbord på schemat med mitt gamla jobb. Finns en tjejgrupp där som jag klickade bra med fort, några av medlemmarna ser ni ovanför! Goa, fina och kära "horhuset" haha...

kvällen avrundades kort för min del vilket var skönt. Hann även komma hem och se att sambon överraskade mig med att ha fixat julbelysning i lägenheten! MY MAN!

I lördags kom veckans höjdpunkt- Yaras födelsedagsfirande!
Jag bokstavligen älskar att göra V mig inför bravader som dessa tillsammans med Fabian- jag fixar hans skjorta och slips medan han knäpper mina knappar eller drar upp dragkedjan på mina klänningar. Vill ha det så i resten av mitt liv.
Kvällen var mysig och rolig, Yara bjuder alltid på glädje och kärlek. Min fina fina Yara.


Brunch dagen efter hos pappsen och mammsen stod på schemat. Efteråt gick vi raka vägen hem för att tvätta och städa. Det är så magiskt trevligt att somna med en skinande ren lägenhet inför en ny vecka, omg asså.

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Låter som att du har haft en bra helg! <3
nouw.com/jossanj