DE SENASTE DAGARNA GENOM MOBILEN


Hej på er! Det har ekat lite tomt här men det är av anledningen att jag verkligen varit så upptagen med jobb och livet. Helgen har varit smockfull av händelser och är helt slut just nu, orken för att ens lyfta ett finger är minimal. Tur då att jag ska iväg och äta middag hos pappa så jag slipper fixa med det ikväll. Räcker att jag lagade middag till min älskling som varit sjuk i världens sämsta tajmning.

I fredags åkte vi till Makkes födelsedagsfirande. AW:n blev inte av och tur var väl det för min fredag var top noch. God mat, fint sällskap och få somna med Fabian = yesyesyesyes!

Dagen därpå gick jag upp tidigt för att jobba. Så fort jag var klar körde jag tillbaka hem och mötte sedan upp min gudmor för en mysig fika på Fahlmans. EXAKT vad jag behövde kan jag säga er!

Tog mitt pick och pack hemåt för att klippa Fabbe innan han och sina f.d. flatmates skulle ut på avskedsmiddag. En kvart senare efter att de drog knackade Olivia på dörren och en tjejkväll stod på schemat. Har alltid lika roligt med min fina brutta.

Söndagen behövde jag sova ut, vilket jag gjorde fram till att mobilen ringde och dagens agenda drog igång: Mikaeli marknad. Jag mötte upp Fabians familj medan självaste Fabian städade sin förra lägenhet ihop med Kristoffer och Tobias. Jag anslöt gänget strax efter lunch och vi blev ä-n-t-l-i-g-e-n klara vid 17.

Nu ska jag strax kila iväg till pappa och faster för söndagsmiddag. Vi hörs imorgon godingar!

Gillar

Kommentarer