DELFT PÅ EGEN HAND

Hörni: Följ mig på Snapchat @irmastenson

Ni måste måste måste prova att upptäcka en stad på egen hand. Det är högst svårslaget och otroligt roligt! Jag har gjort det flera gånger innan i olika städer i olika länder och det är underbart faktiskt. Vem vet- man kanske dricker en latte ihop med en främling som visar sig vara den roligaste människan du vet. Våga vara självständig och ensam- ensam är stark!

Nu har jag fått predika klart (haha) och tänkte istället berätta lite om min dag. Jag steg upp i rimlig tid, käkade lite frulle och såg på Gotham innan jag tog cykeln till centrum. ALLA cyklar verkligen i denna staden, jag skojar inte. Här är hjälm "mesigt" medan en väska till pakethållaren är A och O. Vilka kontraster jämfört med Sverige. Dessutom är 70% av folket här studerande ungdomar, typ som i Lund. Skitkul! Jag kan faktiskt tänka mig att bo här i ett längre tag, vi får se vad jag gör. Kanske drar ner hit i några månader, who knows? Allt är ju i princip bättre än Helsingborg känner jag...

I alla fall. Det var en marknad som jag kikade på- stannade vid de torkade frukterna som satt fint! När magen skrek efter något mer mättande slog jag mig ner på ett ställe i närheten som var HELT rosa! Mer bilder på det kommer för det var sååå sött! Där satt jag och redigerade ikapp lite bilder! Nu är jag hemma igen och tänkte bädda ner mig i soffan framför Modern Family. Kramis på er!

Gillar

Kommentarer

MiichelleAxelsson
MiichelleAxelsson,
så mysigt och fina bilder😍
nouw.com/miichelleaxelsson
irmastenson
irmastenson,
Tack goding! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson