Den första förändringen: Två tatueringar!


Men hallå hur fräsig är jag inte nu? Tog mig bara 823891 bokningar/avbokningar innan jag samlade mig kraften, tog med Yara och faktiskt gjorde det. Jag var faktiskt ganska nervös för premiären då jag har lätt för ta förhastade beslut om jag blir stressad. Men så blev det inte nu, för jag är trots allt duktig på att skärpa till mig när det gäller viktiga saker i livet- speciellt permanenta beslut.

Så, för er som heeeelt missat står Z självklart för min fyrbente bästis Zippo. Haha han förstod absolut noll när jag kom hem och visade upp gadden bakom mitt vänstra öra. Men han bara viftade på svansen som vanligt, inte ens något extra :):)

I vilket fall som helst, nummer 2 är också personlig såklart. Det var faktiskt Johanna som skissade på att slå ihop Sveriges och Indiens kontinenter i ett jordklot och jag föll pladask för idéen. Så någon månad efter henne gjorde jag en likadan idag. Jag har ju också dragit ut på detta på grund av rädslan för att det ska göra något makalöst ont, men ska jag lägga korten på bordet? En jäkla 6:a. Bokstaven märkte jag på riktigt inte ens, kändes typ som en punkt-massage om ni förstår mig? Men den där rackaren till jordglob var tuff må jag säga. Inte så farligt i helhet, men när hon fyllde i och skulle "avsluta" såg jag ljuset och skulle ranka sessionen på en 11/10, då hade vi inte ens kommit till när hon skulle torka av med något och det sved mer än när man torr-rakat benen och ska duscha efteråt.

Men jag överlevde och fick en riiiiktig kick på att göra flera. Ska lugna ner mig lite men kan absolut tänka mig göra 2 nya inom kort. Har motiven redo så det är bara att boka! För er som undrar vart jag hos Matilda på Bambu Tattoo i Helsingborg, lärling men duktig och skön. Är supernöjd ifall och ser fram emot att hon fixar mina nästa gaddar också. Imorgon visar jag nästa stora förändring jag gjort, inte lika permanent, men ganska så för stunden ;-)

Gillar

Kommentarer