Den fruktade julafton fick ett blandat slut


... och här har ni oss. Familjen som fick gå enskilda vägar under juletid. Jämfört med förra året då släkten var samlade under ett och samma tak. Vårt tak. Som numera säljs om några månader. Den tiden man egentligen ska spendera med sina nära och kära- blev istället den tiden jag spenderade med min närmsta käraste. Det blev singular istället för plural.

Vi blev singular.

Den fruktade julafton fick ett blandat slut.

______________

Jag fick låna bil av företaget vilket jag är evigt tacksam för- för jag vet inte om jag hade klarat stressen med tåg och bryta ihop offentligt. Inte för att det inte hänt innan- men för att jag behövde en lugn julafton efter alla stökigheter.

Jag tänker spara detaljerna till min årskrönika som jag vet att ni väntar på spänt- tro mig. Jag vill bara få ut alla ord för en gångs skull och slippa hålla saker inom mig som vanligt.

______________

Men min julafton bestod av en sak- kärlek.

Det var den bästa julklappen jag kunde få tillsammans med att SWECLIM kan förbli historia innan det ens hann bli ett center för djurförsök. 2020 kommer bli djurens år och de nästkommande 10 åren kommer bli deras årtioende. Det vet jag.

________________

I alla fall. Jag vet att detta kanske inte är den ideala sammanfattningen på julafton och likaså gäller bildbomber osv i inlägget- men just 2019 blev det såhär, och det är okej.Tack för minnena vi skapade denna julen, bara vi två och tack för att jag aldrig är ensam när jag har dig. Jag vet inte hur jag hade klarat julen utan dig. Det är vi två mot världen. Alltid.


Jag tackar mig själv denna jul också- för att jag tagit mig genom så mycket i livet.
Samt för att jag la det personliga åt sidan för de andras skull.


Vad som knäcker mig i tusen delar är att vi kanske inte kommer fira julafton igen, du och jag. Min allra bästa vän. Min vapendragare. Min andra hälft. Min bättre hälft. Men än är hoppet d��r- och jag kommer aldrig sluta hoppas på oss.Samt även ett stort tack till er- framförallt för att ni vill vara med och stötta mig på söndag.
Det kommer bli tufft men jag vet att jag har er denna gången <3

Gillar

Kommentarer