Det är så olikt mig....


.... att lägga ut selfies
.... att inte ens redigera bilderna
... att posera som en fjortonåring
... att FKN bära eyeliner och smycken såsom halsband

Det gör ont i mig att inte lägga ut perfekta bilder och ett städat inlägg
Men det är också en viss avslappning som 2019 lärt mig älska- allt är inte perfekt

(men lol vänj er inte vid detta, jag kommer alltid prioritera systemkamera framför mobilbilder)


Så de första fem dagarna på 2020 har inneburit följande

- Bråk
Jag inser dag för dag att vissa relationer aldrig kommer bli bättre. Ju mer tid du ödslar på att alltid bli beskylld för en "it-takes-two-to-tango" situation, desto mer tär det på din energi. 2020 ska bli mitt år för välmående. Jag ska göra en á la Frozen och "Let it go".

- Vänskap
Mina vänner är de finaste människorna jag vet. Utan dem hade jag aldrig stått här idag.
Så om ni vill tacka någon för att jag och bloggen lever- tacka dem. Jag gör, varje dag.

- Nervositet
Jag vet... jag lämnade er med en jäkla bomb i årsresumén angående smärtorna i mitt huvud. Ärligt talat har jag försökt att undvika snacket för jag inte vill tänka på det just nu. Jag väntar på provsvar från min MR-röntgen och innan dess kan jag inte göra mycket mer. Så, så fort jag får svar kan jag gå vidare beroende på vad dem har att säga. Men kan säga som så- har aldrig någonsin hoppats på att det ska vara något jag slarvat med istället för en sjukdom. Det är en uppläxning jag mer än gärna tar. Hellre det än det värsta tänkbara.

- Boys
Ah jo, killar kommer och går. Speciellt för Irm The Sperm. Vad jag älskar mest är väl allt i början innan man går på djupet och det helt plötsligt finns skyldigheter och massa måsten. Jag ser fram emot att fortsätta med mysiga dejter, spontana weekends (Barccelona, dsvdv) och mysiga pussar.

____________________________________

Nästkommande dagar, i väntan på svar från läkarna, väntar sushikväll hos mig med kommpisar. Spadag med tjejerna, filmkvällar framför brasan med Z, HP-marathon med Olivia, matlagningskväll med honom, ett glas med han andra och en ny look- redan ikväll.

Ha en underbar kväll vänner, vi hörs av imorgon
med ett veckoschema och planer för 2020!


Gillar

Kommentarer