Det är väl vi två mot problemet?


Så kom Sankt Valentins dag och det var andra året i rad som vi firade tillsammans. Sist åt jag middag tillsammans med Emma för att sedan köpa med mig godsaker och blommor för att träffa Fabian. Ett år senare och planerande låg i mina händer. U know me- måste styra och ställa lite.

Fabian kom på morgonen med choklad och blommor. Jag hade tidigare fått en av de bästa presenterna någonsin- Mac Miller vinylen som var helt omöjlig att få tag på, minns ni hur jag klagade på det när vi var i Holland?! Så bara löste han det!

Jag hade sedan långt tillbaka spikat mina planer för honom, och kort efter nyår fick han en tidig present från mig- en flaska konjak. Men, dagen i ära hade jag blåst upp ballonger i rött och rosa (det är faktiskt okej att matcha rivalerna på en dag som denna), förberett Stromae livekonsert på vår TV och gett liv i våra röda ljus. Han kom hem något paff och redan där imponerad. Jag skrattade lite och tänkte för mig själv "gubben, detta är början". Iklädd i min fina svarta jumpsuit var jag fit for fight på middag. Jag la även fram outfitalternativ till honom för han fick inte gå in i sovrummet där rosbladen väntade. Det fick vänta.

Han fick smälta faktumet att vi skulle ut och äta när han trodde att vi bara skulle vara hemma som jag så fint hade ljugit för honom (att han aldrig lär sig??). Kort efter att vi tog varsin drink och kollade på Stromae vandrade vi mot bilen och jag satte plattan i mattan ner mot Yazhoo där en kvällsbuffé väntade. Asså oh my god, jag äter alltid så sjuuuukt mycket där. Ni anar ej. Älskar när man får välja helt själv och mixa hur man vill. Lite svårt för att välja från menyer ibland, fun fact!

Klockan slog 20:15 och det var perfekt tajmning. Jag fick dock dra ut på tiden som vanligt genom att äta tills dess att magen nästan sprack. Att jag aldrig lär mig? Lille rara oskyldige Fabian trodde att ni ska vi äntligen hem, men så var ju någon här inte riktigt klar. Jag droppade "men, bion är ju tvärsöver, ska vi inte se någon film?", han stod som ett frågetecken tills jag drog med honom dit och han förstod att jag var fullkomligt seriös. Jag hade ju sett "A Star Is Born" tidigare med Yara, men Fabian hade tjatat så mycket så jag ville slå in hans önskan / få tyst på tjatet. Han var nöjd med kvällen och likaså var jag.

Vi behövde en kväll som den efter mycket drama i våra liv. Nu blickar vi framåt mot Falkenberg Strandbad till våren. Kram på er mina hjärtan, hoppas att ni hade en fantastisk gårdag där ni fick ta emot och ge extra kärlek i alla dess former. Glöm inte att det inte handlar om hur mycket pengar man lägger på något. Allt från en myskväll hemma till en weekend till Paris är värt att uppskattas. Imorgon ska jag göra något jag gjorde för ett år sedan, lagom med tid för er att bläddra tillbaka i arkivet och försöka lista ut det? ;-)


Gillar

Kommentarer