Gå till ,[object Object]

Det finns så mycket jag vill berätta för er

Nej. No. Geen. He. Non. Nei.
Vilket kasst presenterande på bloggen de senaste dagarna.
Men mycket får sin förklaring senare.

Jag var bland annat på en student häromdagen- tvillingar till barndomsvänner skulle äntligen ta examen och stolta jag och pappa åkte dit och spenderade kvällen där. Sanna och Lisa har verkligen vuxit upp rejält sedan sist jag såg dem, blev så rörd av deras mammas tal. Tyvärr tror jag att fick i mig något riktigt konstigt under dagen för jag har verkligen mått kasst sedan dess. På det hela har jag total nackspärr nu, ska fjäska till mig massage från Fabian ikväll.

Åh det finns så mycket jag vill om med er, diskutera allt från vad som hänt på sistone till projekt som är på gång med bloggen till lärdomarna från serierna jag precis avslutat. Som exempelvis "When They See Us" som hands down är en av de bästa serierna jag någonsin sett i hela mitt liv. Jag och Fabian var helt sålda på den och satt uppe till sent igår bara för att vi inte ville vänta till ikväll med sista avsnittet. Den var så gripande och hoppas verkligen att den blir prisbelönad väl för det förtjänar den i allra högsta grad.

Sjukt nöjd över att det var jag som hittade den och inte Fabian, han brukar alltid vara bättre med serier än vad jag kan vara med mina cheesy-serier. Men jag har introducerat honom till Modern Family, The Haunting of Hill house och nu When They See Us som höjde ribban. Viktiga meriter för mig haha!

Ikväll väntar som sagt en examensfest för Amanda och Jacob vilket ska bli roligt, solen skiner på fint och normalt för en gångs skull just nu så hoppas det håller i sig så jag kan ha klänning ikväll.

Gillar

Kommentarer