Detta är absolut inte jag


Fredag kompisar!

Arbetsveckan har ju varit något kortare för min del och nu när jag har en fri helg vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen haha. Svårt för ledighet haha... Jag mår inte alls bra faktiskt så jag kommer stanna hemma denna fredag, typiskt andra helgen i rad. Men det var helt klart värt det om Ariana Grande var orsaken ;-)

Imorgon?
Planen var en go utgång åter i CPH men när jag skött mig så bra med att hindra förkylning vägrar jag utmana mig själv. Om ni bara visste hur dåligt läget blir när jag väl blir sjuk. Säger inte att det är synd om mig, men när jag väl blir sjuk vilket är typ vartannat år (om ens det?) så är det 4 real. Därför gör jag allt redan vid första tecken.

Grubblar ju på STHLM och då vore det inte allt för tråkigt med en utgång där. Längesedan jag var ute i Stockholm minsann. Vill prioritera att träffa Viktoria, Thelma, Lovisa, Isabella och Emma. Men vi får se hur allt går... :')

Looken då på bilderna?
HALLÅ ny stil! Jag var så frän på konserten och Ariana såg mig rätt tydligt när min jacka lyste upp vid första möte av strålkastare. Absolut inte taktiskt ;-)
Jag diggade min look även om det totalt inte är jag- jag är mycket mer stilren och classy istället för sportig. Men tyckte att dojjorna och kappan dämpade sportigheten lite. Älskar dessutom den transparenta kassen- love love love! Den finner ni här!

Äe, nu tutar vi och kör på en

Gillar

Kommentarer