DETTA VET VI OM FIFTY SHADES DARKER

Ni vet ju hur mycket jag tycker om denna trilogin, så ni kan ju räkna ut hur exalterad och tålmodig jag är inför uppföljaren som släppt nästa år. Nu har allt mer och mer info börjat släppas kring " 50 Shades Darker " som gör mig otålig!! Nya skådisar och några spoilers lär ni läsa nedan, så är ni inte intresserade kan ni skrolla ner och kika in på bloggisen 14:00 då nästa inlägg kommer upp här som inte kretsar kring det. Men för er som också läst böckerna samt har stenkoll på läget kan ju ta en titt.

Dem spelar de nya rivalerna

Eric Johnson, till vänster, är namnet på Christian Greys motstånd i uppföljaren. Innan han skrev kontraktet för de sista två uppföljarna av Grey-triologin medverkade han bland annat i Smalville, Alcatraz, Flash Gordon, The Knick och Criminal Minds.

Kim Basinger, till höger, är känd från filmer som Batman, Charlies änglar och bondfilmne: Never Say Never Again. Hon spelar nu rollen som Christians ex.

Bilder från filmningen 

SIDENOTE: Ser ni att dem bär vigeselringar?
Tack vare dessa bilderna vet vi nu 2 saker: De förlovar sig samt att filmen hoppar i tid.

1. Jamie Dornan kanske visar allt i nästa film.
Dakota fick frågan om Mr. Grey kommer att visa mer naket i nästa film (eftersom Dakota själv har varit helt naken under flera scener) – och svaret är precis vad vi alla har väntat oss:

”Hmm, det är en intressant fråga. Jag kommer förmodligen hamna i trubbel på grund av det här svaret. Jag menar ja, jag kommer se till att han är helt naken i nästa film”, lovade Dakota i intervjun. Källa 1 , Källa 2

SIDENOTE:Dessvärre är inte Jamies fru lika glad över detta men who cares när han får en fet bonus på cirka 13 miljoner och fansen blir glada?😉

2. Premiärdatumet är 9 Februari 2017.
Jag skiter i om jag behöver åka långt ifrån hemma för att se bion så snabbt som möjligt, jag ska se den på premiären, oavsett vart!!

Teasern...

För er som köpte DVD:n såg man en liten snutt av uppföljaren. Men ni andra som inte har skivan får nöja sig med teasern nedan, först blev jag besviken och ville se mer, men nu är jag riktigt taggad inför resten och hoppas att dem inte släpper en längre trailer, det räcker kort och gott med denna!😍

By the way...?

🔲 Visste du att följande killar också stod på listan för rollen som Christian? Charlie Hunnam, Ryan Gosling, Theo James, Robert Pattinson. Det fanns rykten om att Ian Somerhalder fanns med på listan men det stämmer inte, tyvärr.

🔲 Angelina Jolie tillfrågades att vara regissör för filmen, men tackade nej.

🔲 När skådespelerskorna gjorde audition för rollen som Anastasia fick de läsa en monolog från svenska Ingmar Bergmans klassiska Persona från 1966.

🔲 Beyoncé spelade in sin tio år gamla hitsingel Crazy in love på nytt, speciellt för filmen. (Jag tycker dock att det är komiskt att hon pratar om kvinnors rättigheter och att är emot BDSM men kan stötta det så länge hon får en fet lön)

🔲 Visste du att följande tjejer stod på listan för rollen som Anastasia? Lucy Hale, Elisabeth Olsén och Shailene Woodley.

Gillar

Kommentarer