Dricker alltid mest på "jag har aldrig" spelen

Godmorgon gänget!

Kröp ihop senare än sent igår, som vanligt, och har nu kommit hem till pappsen där Johanna och Erik också väntar! Frukost i vanlig ordning står på schemat vårt.

IDAG ska jag istället hämta ut XX som jag skulle fått med mig hem igår.. nåja, bättre sent än aldrig.
Ska självfallet knäppa lite bilder så ni kan se vad jag snackar om!

Fortfarande oklart om jag ska till Summer On eller inte, vädret är ju inte det bästa då det har ösregnat hela natten och förmodligen gör likaså idag också. Är det bara jag som lätt blir riktigt icke-pepp så fort regnet kommer i fel tajming?Var sen som det var och fick rulla iväg på denna. Ibland är det lite sisådär att sluta 18. Men helt klart bättre än tiden då jag slutade 20:10... Det går inte en en stund utan att jag tänker på natten till min födelsedag. När Jonatan miste sitt liv på dessa framför oss. Kan knappt förstå vad vi egentligen vittnade om.

Jag bär med mig det varje dag och tvärvägrar att åka i en backe, då parkerar jag hellre och går ner.
Hoppas innerligt att ni gör detsamma mina fina vänner!Födelsedagspinglan som vi firade igår!

Tänk att vi hållit ihop sedan vi var babys! Victoria är nog den jag gått genom mest med genom tiderna, vi har en så lång historia fylld med motgångar men även fylld av flest interna skämt jag har med någon.Åh, det blev en tvångsshot för mig och sedan räckte det för kvällen. Massa roliga lekar och quiz hade värdinnan fina kokat ihop för oss. Körde vatten till drickspelen och omg. Vi skrattade så mycket åt hur jag alltid lyckas tömma flera glas snabbare än andra på "jag-har-aldrig". Kära någon!
Singel-Irma är den bästa Irma som de brukar säga ;-)


Om bara några dagar åker hon hem igen och då kan det dröja ytterligare år innan jag får slänga mina armar om min bästis. Åh, det gör lite ont faktiskt. För nu var hon inte ett samtal ifrån, nu var hon en 5-minuters promenad från mig.

Gillar

Kommentarer