Driving home for christmas


I år blir det minst sagt annorlunda med julafton. Det blir inte stora tjocka släkten, det blir inte vännerna och allt det där man uppskattar. Istället blir det mindre och kanske även mysigare? Vad vet jag, det kanske blir den bästa julafton på länge?

Våra planer för julafton är blandade, vi vet inte ens hur statusen med flyget till mamma i Holland ser ut. En del av mig vill åka, men en större del av mig är ganska inställd på att stanna i tryggheten. Vi får se, men det rör sig om ynka dagar i väntetid.

I vilket fall som helst. Det blir julbak även denna helgen må ni tro. Jag är så så förvånad över detta, men klagar inte- det är ju ganska mysigt. Tänkte knäppa lite bilder i helgen väl jag fått pyntat min kära gran, har specialbeställt kulor som gör granen lite extra "me". OM jag kommer ihåg det, kan jag slänga upp ett veganskt julrecept! Har ju börjat fippla på en inköpslista för er som vill prova mer vego i jul :')

_____________

Övrig update: Jag kommer uppdatera här oftare. Kanske inte lika bra inlägg varje gång, men saknar sönder att snacka skit med er <3

Gillar

Kommentarer

AngelinaRose
AngelinaRose,

Gillar verkligen bilderna!

nouw.com/angelinarose