En daglig påminnelse


Hej gänget! Dagarna flyger förbi och läkarbesök har tagit upp halva veckan för min del, det får bli ett separat inlägg om det. Vad händer nu då? Grabbkväll hos oss och jag tar löpet till pappa. Bohemian Rhapsody och lite gott käk väntar på oss, haha andra helgen i rad jag ser filmen men what to do? Den är ju grym och jag är verkligen en av dem som kan se en film flera gånger om under samma period.

I vilket fall som helst, under de dagarna som veckan har erbjudit mig försöker jag alltid tänka på vissa saker. Tänkte checka ut för ikväll med att dela med mig av dem innan jag drar. Ha en underbar kväll!En dag kommer du träffa någon som pratar om världen som om han levt tusentals liv, han ser saker ur perspektiv som kommer få dig att ifrågasätta vad man egentligen kan och vet. Han beskriver saker med ord du aldrig hört. Du lyssnar egentligen inte på vad han säger för din blick är fast i hans otroliga vackra ögon som får dig att glömma tid och rum. Inget annat är viktigare. En dag kommer du förstå vad dem sjunger om i alla de klyschiga kärlekslåtarna och förstå hur mycket man är villig att kämpa för en människa. Fan, man är ju villig att dö för någon annan.

Det är okej att vara vilse, det är okej att bryta ihop och inte veta vart man ska ta vägen. Det är okej att inte vara okej.

Ibland behöver du höra "jag är stolt över dig", "allting kommer att ordna sig", "du klarar detta" och "jag tror på dig". Även om det är från dig själv.

Sätt saker och ting i perspektiv och tänk på att det alltid finns dem som har det värre- vad kan du göra för att hjälpa till och kan du dra fler än ett strå till stacken?

Försök alltid sträva efter att vara den bästa versionen av dig själv och vad du förväntar dig i andra människor

Stanna upp och inse hur långt du kommit istället för att vara missnöjd med vart du inte har kommit ännu


Gillar

Kommentarer