EN GO LUNCH MED EN GO BRUD

Godmorgon mi gente. Solen verkar ligga bakom moln men enligt väder-appen ska den skina idag också vilket är såå underbart. Kanske är det dags att lägga undan den tjocka kappan för säsongen nu? Åh hoppas hoppas hoppas!

Men, inte ens ett soligt väder kan plåstra om mina färska sår. Mitt lilla kameraobjektiv är kaputt, det fungerar lite halvt men jag vågar inte använda det med risk för att göra sönder det ännu mer, det räcker med den skadan som är gjord om man säger så. Men ge inte upp hoppet mi gente, jag får istället försöka kompensera med dagliga videobloggar och bilder med mitt andra objektiv. Dessutom ska jag vara lättsam över att det inte är självaste kamerahuset det är fel på, för då hade jag inte kunnat fota alls och det hade resulterat till att jag, tillsammans med bloggen min, hade gått i graven, no joke.

Jag hade mer än gärna använt mitt resterande objektiv men avståndet mellan kameran och motivet är allt för långt... Jag vill ju inte stå bland massa bord på en resturang och bara "Tja, ska bara fota min mat från bordet längst bort i hörnet där, ät ni" , jag hoppas ni förstår mig.

Idag ska jag bokstavligen SPRINGA till butiken jag köpte min kamera för att se vad dem kan göra med den. Och juste, mamma om du läser detta: Jag jobbar på saken, tänk istället på hur bra det gick på mitt senaste matteprov! Puuusss! Det ironiska med allt detta är att jag verkligen har 93923874 saker att göra resten av veckan så incidenten har sämst tajming. Men shit happens, just wipe it away, flush and move on. Men först ska jag fixa problemet haha. Fortsättning följer....😉 ...😄 ...😭

Gillar

Kommentarer