En morgon med Mac Miller

Idag är det 2 månader sedan han gick bort och jag tittar fortfarande på hans fantastiska framträdanden, exempelvis från "One love Manchester". Jag är verkligen en sådan som kollar ALLT när jag hittar en artist jag gillar. Vill vet allt om personen och musiken som skapas. Så gick genom allt på nytt när jag fick höra om hans död. Jag är så imponerad över hans musikaliska talang och hans passion för musik, riktig musik. Det går inte riktigt att bestrida hans självklara talang. Jag hade min chans att se honom live förra året men gjorde inte det, något jag alltid kommer att ångra i resten av mitt liv. Nu får jag istället se honom via Ariana Grande.

Jag kan fortfarande bli emotionell när jag lyssnar på vissa låtar från "The divine feminine" eller "Swimming". Har letat som en galning efter vinyler att pryda lägenheten med men hittar inget från det förstnämnda albumet, Ebay känns ju lite sisådär. Lär nog spendera resten av förmiddagen till att lyssna genom alla låtar och kolla genom massa framträdanden. Sedan blir det gym och bänka mig framför massa jobb!

Förresten- vi såg klart "The haunting of hill house" igår, asså ni bör verkligen ge den ett försök. Hands down en av de bästa serierna jag haft äran att se, och ni vet ju hur många serier jag kollat på. Hoppas på en säsong 2 samtidigt som det känns omöjligt att toppa första säsongen.

Gillar

Kommentarer