En tjuvtitt hemma hos mig!


Hej vänner!
Mitt mående går i rätt riktning och halsen verkar samarbeta med mig vilket känns bra- precis den riktningen jag ska gå i. Jag har verkligen vilat de senaste dagarna, försökt må bättre plus prickat av exakt hela Entourage-serien som dessutom får 4.7/5 toast. Knappar mycket på tangenterna och skriver hela hela tiden. Verkar som det hjälpt! Hoppas att ni tar hand om er själva i rådande situation samt att alla ni håller kärt mår bra. I min familj mår vi bra och likaså i släkten än så länge, så tacksam för det.

I alla fall- vet att jag sa att ni skulle få en update på hur det ser ut i min lya. Men jag blir inte klok på bilderna från en halv-färdig lägga. Tavlor ska upp, gardiner ska fixas plus en ny matta. Vissa lampor ska hängas upp och bytas runt i hemmet, så ni fattar, det är lite att greja med.
Dessutom är det vissa saker jag går och stör mig på i skrivandet stund, jag ogillar TV-bordet plus matgruppen så jag ska försöka sälja bordet och måla om matgruppen (!!!) från vitt till mörkare grått. Sedan är det såklart detaljer osv och försöka komma överens, så det är lite kämpigt med inredningen. MEN! Tänkte att vi ska ta en titt på de delarna jag i skrivande stund vill visa upp :-)

Ikväll då? Jag ska göra hemmgjord sushi och se på (skratta inte nu haha) Entourage-filmen! Jag totalälskar Ari Gold, han utgör just 60% av seriens humor om ni frågar mig, resterande procent står Johnny Drama för, hahaha älskar honom. Tipstipstips på HBO-serie som tveklöst kommer få dig att skratta!

Sofforna är jag supernöjd med, dessutom går de att fälla ut till bäddsoffor vilket är så smart, älskar möbler med flera funktioner! Att sätta två soffor mittemot varandra är något jag alltid föredragit, svårt för en soffa som är intryckt mot en vägg. Känns så naaah. Däremot är det mycket jag vill ändra i vardagsrummet. Soffbordet och TV-bordet går inte ihop och då soffbordet är antikt kvarstår det. Jag vill mest av allt ha min TV på väggen, men det blir så jäkla mycket hål osv efter det som sätter stopp för mig. Men största prion just nu är att fixa gardiner följt av en matta. Tänker mig gigantiska mörka takgardiner med en vit innergardin- klassiskt men supersnyggt! Juste- spegeln har jag bara satt där temporärt, men kanske får en känsla för det? Who knows?

Älskar dessa lamporna från IKEA. Har samma lampa ovanför matgruppen och en liknande som ska upp i mitt sovrum. Så glad för dem! Resten av lamporna i hemmet är anslutna till IKEA trådfri vilket är så värt om ni överväger- älskar att kunna styra mitt hem från telefonen och snart även med rösten (ska införskaffa mig Alexa)!

Det gick ju inte så bra när jag försökte elda en gång så jag har lagt det på is. Men jag tänkte eventuellt dra igång det ikväll eller något för att elda upp all ved och tidningar osv så jag kan bli av med det från läggan och städa de korgarna. Blir ju inte så mycket under sommaren så vill ha den sektionen städad och fin inför höstmyset!

MY FAVE! Jag älskar min säng, men sovrummet är långt ifrån klart. Jag vill få upp mina vinylskivor och två stora tavlor som jag pratade om i senaste inlägget. Takgardiner ska också upp för den där lyxiga hotell-känslan. Har kikat efter träbord som jag kan ha på vardera sida av sängen, men vintage-marknaden är tuff just nu med Corona. Men så fort jag blir helt frisk ska jag bannimej ge mig ut på jakt!

Gillar

Kommentarer

sofieliden
sofieliden,
Åh vad fint 😍
nouw.com/sofieliden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229