En tripp till Båstad & veckans mål!


Hej kompisar! Idag var jag i Båstad ihop med jobbet och tillbaka ska jag på lördag för att fira pärlan längst upp- min fina farmor. Älskar den bilden jag knäppte på turturduvorna en varm sommardag 2018. Jag är så lyckligt lottad över att jag har både mina farföräldrar och morföräldrar i livet <3

Denna kväll blir det LGH-fix. Är ännu på jakt efter den perfekta matgruppen men vågar inte heller rista något i sten förrän färgen är framröstad. Förresten! Fick ett DM från en kompis i morse med hänsyn till att jag valt Söderhamn som soffa- tydligen är det brist på den i varuhusen och hon fick en väldigt krånglig beställning på grund av det. Blir lite smått uppretad för när jag frågade expediten på IKEA log hon fint och svarade med "Du kan absolut lägga till armstöd i efterhand och det finns gott om vita Söderhamn-soffor så du behöver inte oroa dig". Jo men tjena tänker jag nu. Sanna mina ord om jag inte har mina soffor den 2 december. Sanna mina ord säger jag bara.

I vilket fall som helst- veckans mål är att få gjort följande saker, så kanske inte det största personliga målet men i alla fall ett jäkla viktigt mål inför flytten!

➼ Bestämma kulörer till väggarna (möjligtvis den öppna spisen också, men inte högt prioriterat).
➼ Strukturera listan för inköp och vad som redan finns, samt prioriteringssortera punkterna!
➼ Kontakta IKEA och förhandsboka/köpa sofforna så de är 110% är redo den 2 december.

Kanske att jag bör ha ett separat veckomål som endast gäller lägenheten? Ett inlägg i veckan där jag uppdaterar er om hur allt går? Måndagar och söndagar? Ja! Det ristar vi i sten!

Ikväll hörs vi med en nyhet som kanske inte många vet om ännu- men som gläder mig och många miljontals människor i världen. Sociala medier kan verkligen ha positiv inverkan på något så stort som detta... vad får ni kika in här ikväll och läsa om!

Gillar

Kommentarer