EN VEGANSK LUNCH PÅ 10 MINUTER

Hej gänget! En nöjd Irma checkar in på bloggen, börjar få fin färg i ansiktet och mitt hår får ett fantastiskt lyster av solen. Dagen har ägnats till träning, pressa i solen, gosa med Zippo och slutligen kolla klart Suits. Mina favoritserier för stunden är tveklöst Riverdale och Dynasty- vilka sjuka cliffhangers de alltid avslutar med?!

Om jag någonsin ska skriva en kokbok (hög efterfrågan må jag konstatera) måste jag nog anlita någon som skriver ner det jag vill förmedla. Detta för att jag inte bemästrar pedagogik när för allt är så självklart för mig. Men jag ska försöka så gott jag kan. För åh vilken god lunch jag åt idag, sjukt enkel dessutom. Vill påpeka redan nu att mitt tips är att lägga fram frysvaror ett bra tag innan så du slipper använda mikron.

Typiskt nog tog jag ingen bild på maten för jag frossade i mig direkt... prova receptet ni också så förstår ni varför jag inte kunde vänta ;-)

Matlagningstid: 10 minuter

Du behöver: Bönpasta // Dill // Vego Schnitzel // Soja-matlagningsgrädde // Citronpeppar

Steg 1: Sätt igång pastan direkt så är den klar när allt annat är klar. den sorten jag köpte tar cirka 7 minuter.
Steg 2: Lägg i kokosfett/olja i stekpannan och börja steka dina schnitzlar! På med citronpeppar.
Steg 3: Antingen i en separat kastrull eller i stekpannan: Häll i matlagningsgrädden, tillsätt därefter lite salt och dill. Var mycket försiktig med att endast ha flytande vätska separat och samtidigt ha hög värme på plattan.
Steg 4: Mix & eat! Släng gärna på babyspenat eller stekt sparris, då blir det top noch!

Gillar

Kommentarer