ETT BREV TILL MITT TVÅ ÅR YNGRE JAG

- Bilden är tagen av Carl Lindström -

Vilka "misstag" gjorde du?
Jag, precis som många andra, lyssnade på andras åsikter för mycket och ville bara passa in. Dessutom föll jag för detta med skitsnack. Usch, en pinsam fas faktiskt.

Vad lärde du dig av livet?
Att ibland är det inte rätt, även om det känns så. Att särskilja på vad man vill ha och faktiskt behöver var knepigt då.

Vilka var dina bästa stunder i livet?
Att jag varje dag vaknade upp och var förälskad, kärlek är så fint hörni! För 2 år sedan upptäckte jag brutalé och tro mig- det är värt att klassa som en av mina bästa stunder i livet för 2 år sedan!

Vad gjorde/tänkte du DÅ som du aldrig skulle göra/tänka IDAG?
Asså jag har alltid haft ett bra självförtroende, men jag var lite beroende av bekräftelse på den tiden.

Vad har förändrats från 2014-2016? Är det bra eller dåliga förändringar?
Jag. Jag har mognat, jag har blivit självständigare än någonsin och viktigast av allt- jag har omgett mig själv av människor som inspirerar mig och lyfter mig till högre nivåer. Usch vad jag var trött på de vänner som bara hörde av sig om det gick bra för mig och som aldrig frågade hur det var faktiskt med mig. Mina ögonbryn har också förbättrats rejält HAHA!

Hur har du utvecklats under dessa två åren?
Otroligt mycket. Men det är också förväntat under gymnasietiden. Men jag har blivit en människa som ser saker mer objektivt. Förr hade jag ett jäkla temperament och kunde bli irriterad för småsaker- idag slösar jag inte energi på sådant.

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Snygg outfit och kul inlägg❤️

nouw.com/johnssons