ETT MEDDELANDE

Hej jag tänkte gästblogga här på Irmas blogg idag!Jag tänkte börja berätta lite om denna bruden. Irma är en go och glad tjej med mycket energi och humor. Irma tycker om skolan och att plugga är något hon inte har problem med, hon älskar sin blogg och sina bloggläsare, hennes vänner och hennes jobb. 


Men jag vill ju inte att Irma ska vara så glad alltid, så därför snackar jag med hennes skola och ser till att hon har mycket att göra, hon är ju vanligtvis inte en sådan tjej som stressar över saker utan lämnar in i god tid, men hon är ett stress-offer trots att hon ibland kan förneka det.Jag tyckte också att det var perfekt tillfälle att krossa skärmen på hennes mobiltelefon, paja hennes objektiv och stressa upp hennes vardag, skönt att jag dessutom slipper över-arbeta mig själv med att sätta höga krav på henne för det har hon rent naturligt, fasen vad gört alltså!


Men det räcker inte,  långt ifrån, jag har knappt börjat. Irma tåler extremt mycket innan hon bryter ihop. Så jag slänger på lite komplex som hon aldrig har haft innan, jag låter henne bli osäker kring identitetsrörande-frågor, jag låter henne äta upp ångesten över att hon inte haft tid att träna och jag älskar faktumet att det tär på henne att hon dessutom är rädd för framtiden. 


Att hennes stora svaghet är hennes adoption har jag ingen sympati för alls, desto längre in i skinnet jag kan tränga mig in i desto bättre, och adoptionen är ju  lätt en tiopoängare!  Irmas senaste tid har varit väldigt turbulent och därför tar hon ledigt från allt idag, hon avskyr bloggpauser och att svika sina följare och därför lät hon mig gästblogga innan hon återvänder imorgon igen. Jag önskar er alla en go dag, nu ska jag gå och krångla till det lite mer för Irma lilla. Med vänliga hälsningar, Stressen. 

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Hoppas morgondagen blir bättre, för vissa dagar är bara skit. Kurera dig ordentligt nu❤️
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Tack finaste du, ja verkligen... ❤️
nouw.com/irmastenson
Evve :D
,
Hoppas att allt löser sig Irma <3
irmastenson
irmastenson,
Tack du! Kram på dig ❤️
nouw.com/irmastenson
Hanna
,
coolt inlägg ändå! stackaren, hoppas allt blir bättre! trodde först du skulle lägga ner bloggen så jag blev fett ledsen
irmastenson
irmastenson,
Åh tack snälla du, så varm jag blir inombords när jag läser detta! Kramar till dig ❤️
nouw.com/irmastenson
Linnea
,
Åh hoppas att du blir bättre! kram
irmastenson
irmastenson,
Tack fina du! Kram ❤️
nouw.com/irmastenson