ETT OCH ETT HALVT ÅR

Hej på er! Igår firade jag och PC 1,5 år (sjukt vad tiden går!!). Först körde han mig till en resturang han valde ut: Pålsjö krog, där åt vi supergod mat (tror dock inte han tänkte på att jag inte äter varken kött, fisk eller fågel längre men en lax landade i alla fall på min tallrik..). Efter ett tag körde vi vidare till biografen för att se på "War Dogs" som faktiskt var otroligt sevärd! Vi kom hem till mig vid 11 tiden då vi somnade rätt fort.

Idag är det jobb som står på schemat och ikväll vet jag inte riktigt vad jag gör, vill ju spela in en ny video men måste införskaffa mig rekvisita först... Kanske drar ut och kör en sväng med pappa eller så, vi får se? Jag önskar er i alla fall en toppendag, ciao👯

Gillar

Kommentarer

Hej
,
väldigt skevt att tala så mycket emot köttindustrin osv samtidigt som du vid liten motgång ändå väljer att äta fisk. Det finns vegetariskt alternativ där och även om det inte hade funnits så bör iallafall du, som är oerhört emot det, avstå från att äta djur oavsett. Det är ledsamt att se dig skriva om hemskheterna men att du trots det väljer att beställa in fisk och därav stödja problematiken. Ska du se det som din uppgift att upplysa andra bör du vara bestämd med ditt val!
keejzi
keejzi,
Åh va mysigt!! Ha en fin dag 😊
nouw.com/keejzi
irmastenson
irmastenson,
Åh tack! ♡
nouw.com/irmastenson