FANTISERAR OM EN LÄGENHET

Hej på er babes! Morgonstund har verkligen guld i mun och vädret är fint som bara den. Dessvärre ligger jag hemma med världens mensvärk just nu och ni vet ju hur dåligt jag kan må då. Istället har jag lagt mig på balkongen för att få lite färg, scrollade genom Hemnet och hittade massvis med inspiration till dagen då jag flyttar hemifrån. Det blir förvisso New York först och därefter komma hem och flytta ihop med Fabain. Men tänkte ändå dela med mig lite av de godsaker jag hittade hihi.

Drinkvagn här // ljusstake här

En drinkvagn är helt rätt i min smak. Jag hade lätt kunna gå bananas och placera ut vagnar överallt i lägenheten min för den är så funktionsduglig. Men i framtiden får jag nog hålla mig till max två: en i vardagsrummet och kanske en slags variant i badrummet?

Liknande: Ljusstake här // Spegel här // Stol här // Skåp här

Nu låter det så "typiskt dagens generation" men hur fotogenisk är inte denna stämningen på bilden? Jag ser mig själv sittandes där med härligt sällskap och fantastisk mat. En go lista spelas i högtalarna och höstkvällen är bättre än någonsin.

Rutig kudde här // Svart kudde här // korg här // kruka här //

Både jag och Fabian har fattat grepp om en clean stil, gärna minimalistiskt. Evigt tacksam är jag för att vi har det som gemensam nämnare, resten är förhandlingsbart (hehe). Jag är väldigt inställd på att ha max tre färger i ett rum, helst svart, vitt och grått. För att bryta av det hela färglägger man rummet med exempelvis tavlor och växter. I mitt önsketänkande ser jag Banksys verk i form av stora canvastavlor mött av en kaktus, eller två på borden. Men inte mer än så!

Hylla här

Ironin i hur jag precis predikade om mitt anti-färg tänkande för att sedan slänga upp en rätt färggrann bild. Väggen var faktiskt inte det jag inspirerades av här, utan det är hyllan. Den är så ball och jag skulle gärna vilja ha en sådan. För mig- om jag ska ha en sådan hylla, vill jag gärna ha den helt fylld. Jag får kli i kroppen av att se den så naken.


Samma kök som lite längre upp fast i ett annat ljus som ger en helt annan känsla. Nu blir jag istället sugen på att bjuda in samma härliga gäng, men byta ut maten mot en stor brunch och ändra årstiden till då när vårkänslorna är som störst och hela kroppen bara sprudlar av kärlek. Åh, kan knappt hålla mig från att börja buda på lägenheter hihi.

Gillar

Kommentarer