Fashion week NYC - mina favoriter!


Hej bloggen!

Hemma från Göteborg är jag och måndagstrött är jag dessutom. Dock hade jag en riktigt mysig hemfärd igår där jag reflekterade mycket under kvällskörningen. Fullt upp idag i vanlig ordning, håller tummarna för att min kära kostym ska komma snart, ser fram emot att vara ännu snyggare på jobbet!

Kämpar för fullt med den nya designen på bloggisen, kan inte ge er ett specifikt datum ännu när den släpps. Några pusselbitar står kvar hehe!

Ikväll? Trixa med veckans STÖRTROLIGA podd-avsnitt som kommer handla om förhållanden och ex där ni ställt lassvis av frågor till oss att besvara i avsnittet. Shit så skojigt det var. Olyckligtvis är materialet överdrivet långt så jag lär behöva klippa en hel del, tur då att jag inte har allt för mycket planer i veckan. Hungriga på ett veckoschema? Håll utkik här imorgon förmiddag!

Fashion Week i NYC är ju allt jag älskar i ett nötskal typ. Nedan listade jag upp två faves från olika designers. Min favorit är självklart Stella McCartney som kör djurvänligt mode. Älskar och hyllar. Så nu dreglar vi lite över fina kläder som jag ska börja ta efter mer och en vecka som ska bli fantastisk!


Sally LaPointe

Gabriela Hearst

Chanel

Stella McCartney

Balmain

Gillar

Kommentarer