FESTIVALLOOK

Det råder ingen tvekan om att festival-tiderna i allra högsta grad är kommen. Om jag lägger alla sorters kort på borden kan jag berätta för er att jag själv inte är festival-typen. Kanske för att jag inte har besökt någon?

Men det är något med sovplatserna jag inte klarar av. Att sova i tält på bar mark omringad av alla sorters människor. Jag hade inte kunnat sova en enda blund med vetskapen om att jag kan utsättas för många varianter av faror på noll-komma-nix-tid. Festivaler som är fräscha, relativt säkra och erbjuder stugor att sova i är min kopp te. Men något som verkligen måste göras är tveklöst Tomorrowland, min lyxlirare till syster har varit där x antal gånger nu och varje gång hon kommer hem och visar sina dokumentationer från tillställningen blir jag såå avis! Vill också! ;-(

Nåja, nu hamnade jag aningen på sidospår. Tittar jag på kollaget jag bifogade ovan kan jag absolut tänka mig strosa rundor på festival-mark iklädd i look nr 4. Mönstrade hipser-looks kan bara Vanessa Hudgens ta sig in så jag hade kört på ett safe card som jag matchar med en svart underdel, helst en kjol. Vad hade ni valt?

- Inlägget är sponsat

Gillar

Kommentarer