FILMVISNING MED NOUW!


Godmorgon gänget! Jag är helt slut idag, till max alltså. Med lockigt hår från gårdagens bravader när jag och @tiffanykarlsson var på filmvisningen av filmen "A simple favor" som bloggportalen Nouw styrde upp. Det blev en bilresa fylld av skratt, musik, skitsnack och vloggande. Nej, det är inte jag som arrangerat upp en vlogg och börjat med det utan det är Tiffany, ni vet ju hur det var för mig sist jag vloggade. Så fort hon lägger upp vloggen där yours truly så oskuldsfullt medverkat i ska jag meddela er här!

I skrivande stund sitter jag på kontoret och lyssnar på min nya favvopodd från Musikdokumentären. Denna handlar om Arvet efter Cheiron. Jag var inte en poddlyssnare i mina tidigare dagar utöver något sommar/vinterprat, men så fort jag snabbt lyssnade genom Creepypodden och Vegopodden kom intresset!

I eftermiddag väntar storhandling med sambon som så fint stannade uppe till jag kom hem från Göteborg. Stackaren börjar bli krasslig från det att jag också var det förra veckan. Synd om honom men "kul" för mig som får ta hand om min pluttebjörn hihi. I nöd och lust som man så fint uttrycker det. Ha en underbar torsdag så hörs vi imorgon!

Gillar

Kommentarer