Flytta till Båstad?


Förra veckans lyx har vi redan kikat på, men nu rör vi oss till Båstad igen och veckans... inte budget för det rör sig ändå om någon mille, men en bostad som är lite mer köpbar så att säga.
Här finns det enligt min smak mycket att göra, men hur roligt är det inte med ett renoveringsprojekt?!


- Denna lägga hittar ni här -

Åh, jag visste exakt vart detta huset låg. Gått förbi flertalet gånger och alltid tyckt att det lilla tornet är så fint. Får sådana flashbacks från när jag var på Disneyland i Paris.


Gillar verkligen inte att bo längst ner, men kanske för att jag är en citymänniska?
Så rädd för att någon ska bryta sig in... känner mig så sårbar om jag bor längst ner.
Allt eftersom vi flyttade från hus till lägenhet har jag aldrig drömt om att ha ett fysiskt hus som saknar stora murar runtom. Haha kanske låter överdrivet, men usch jag vill verkligen känna mig trygg i allra högsta grad.


Vad jag verkligen gillar med denna är hus mycket potential den har, det blir en rolig utmaning att renovera, speciellt med en bra grund! Dock gillar jag verkligen inte trägolv, så det första jag hade gjort är att byta ut mot betong eller stengolv. ÄLSKAR kalla, mörka golv.


Jag undrar lite vart kyl/frys håller hus (??), men drar en logisk gissning på bänkraden på bilden. Smart!
Hyllan till vänster ryker och istället kommer jag placera skåp som matchar färgen på bänken. De nya skåpen får fästas ovanför bänken. När ytan är så liten känns det lite onödigt med dekorationen till vänster.


Jag hade satt en bar in mot väggen istället, så sparar man lite utrymme. Dessutom finns en liten plats där ute vid ingången för större sällskap under sommarsäsongen.

Jag tror nog att jag hade skippat sängen här och satsat på en stor bäddsoffa med en TV mittemot. På så sätt kan man fortfarande sova och ha plats för sällskap i en soffa för gosiga filmkvällar.Här blir det en totalt förändring, badrummet i sig är fint. Men vill göra det lite mer personligt och mer Irma.
Badrummet ser relativt stort ut vilket jag gillar, men vissa åtgärder behövs fixas! Stora gråa kakelplattor, en platsbyggd dusch med industriglas som avgränsar. Svart betong på marken och en toalett fäst i väggen. Ett snyggare handfat gjort i sten. Rund spegel. Ett skåp/bänk längs med väggen där tvättmaskin är inbyggd och gärna en torktumlare. Det vita skåpet ryker på direkten och ersätts med en snygg glashylla med guldfärgade detaljer.

Gillar

Kommentarer