Gå till ,[object Object]

Flytta till Falkenberg?


Älskar hur jag "hatar" på bostäder som är lätta att bryta sig in men samtidigt faller för dem. Men alltså, åh kika på denna skönheten. Finns lite att göra men wow vilken grund precis som läggan i Båstad! Här hade jag nog kunnat flytta in faktiskt, bara jag bokar in ett möte med sektor alarm först haha!

Falkenberg har jag varit i flertalet gånger men endast i syfte för strandbaden...hehe... men tänker att om man flyttar till staden kan man istället cykla till strandbaden för en heldag full av lyx! :')


Veckans hemnet hittar ni här


Öppen planlösning är perfekt i en 1:a! Jag hade personligen satt in en industriglas-vägg för att gränsa av sällskapsrummet lite.Matbordet får fan inte vara så litet. Herregud vart ska alla mina kompisar sitta?! Nej nej, ett stort fint stenbord för minst 8 personer ska placeras in!Ändå rätt okej kök. Industrivibes i all ära. Jag hade nog inrett rätt likt ovanstående exempel, men någon kopparfärgad detalj för att bryta av det gråa industriella.


Men föreställ er en snygg avgränsande vägg. En stor TV på väggen där man kan gosa ner sig i en djup soffa med massa kuddar. Eller! En TV bänk med en TV på som man kan flytta lite flexibelt beroende på om man ligger i sängen eller slappar i soffan. Förstår ni hur jag menar?Älskar att det är en spegelgarderob, liksom man dödar två flugor i en smäll. Mattan ryker ju illa kvickt. En mysig sittpall får placeras under tavlan som jag hade bytt ut mot ett porträtt av Zippo. Så kan man alltid titta på honom innan man går ut och briljerar varje dag! Även komma hem till en jobbig dag... han löser alla problem <3YESYESYES! Badrummet är verkligen top noch, toaletten hade jag bytt ut bara till något som smälter in bättre. Men handfatet älskar jag, duschen ser ändå okej stor ut. Så länge en tvättmaskin kan placeras så kan jag börja packa flyttlådorna sekunden efter jag tryckt på publicera!Men nej. WHY så lite möbler? Fram med en grill och massa goa soffor med bord för grillkvällar! Trädgården piffar man upp lite och vips så har vi en fantastisk trädgård! En badtunna hade ju inte suttit fel... det är en sak som är säker ;-)


Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Fantastiskt vackert!😍
nouw.com/artibus
irmastenson
irmastenson,