Flyttschema + blogglista!


Hej gänget mitt!

Veckans första dag och även flyttvecka. Eftersom mitt veckoschema inte alls är superskoj (dissar veckoplansinlägg som är rakt av supertråkiga) tänkte jag mixa ett flyttschema med lite bloggfrågor från de där klassiska blogglistorna!

Vad ni också kanske märkt att jag inte la ut något advents-kopplat blogginlägg. Tanken var först att köra en serie men frågan är om man kan snappa upp det såhär i efterhand? Hm... Aj dånt tink så. Så vi tutar och kör på flyttschema mixat med frågor!


Måndag:
Check på allt pappersarbete! Medan jag jobbar fixar mamma och hennes novio Jos färg till väggarna. Första lagret ska på idag- så direkt när jag klockar ut från kontoret tänkte jag ta en sväng inom och kika.

Tisdag: Det gäller att allt mitt är nedpackat inför onsdagen, så det blir stor prio på det under tisdagskvällen. Tur att jag i stort sett är klar! Något som också behöver bli klart på tisdagen är andra lagret av målningen.


______________________________


Singel eller i förhållande?
Singel alla dagar i veckan- och kan ärligt talat skriva att jag vill ha det så i minst 5 år till. Sedan vill jag ju inte barn och vara gift heller så tror inte det kommer fungera med ett förhållande för min del igen. Men kommer det någon som inte är psykopatisk, svartsjuk, humorlös eller saknar moral för djur finns det hopp! Men trivs så jäkla bra i mitt egna sällskap just nu, inget drama och inga måsten- LOVE IT.

Favoritfärg?
Once you go black...

Vart handlar du ditt smink?
*insert Liam Payne voice*
"Don't need makeup to cover up"

Favoritmusik?
Jag är nog den mest breda människa jag känner. Det mixar så hårt mellan alla olika genre, även hårdrock om humöret vill. Är verkligen bred i årtal också, lyssnar gärna på det som definierar "det var bättre förr" medan jag också nynnar på vad som släpptes häromdagen. Kanske därför jag är som handen i handsken för musikbranschen? (Ooops avslöjade jag mig själv nu?)

Vilka serier följer du?
Har typ slutat följa såpoperor och istället prioriterat informativa produktioner. Annars ÄLSKAR jag Modern family och Solsidan. Fasen asså de får mig att skratta så mycket. Är också svag för Dyansty (eller ah... Liam..) och The O.C, den gamla godingen tröttnar jag aldrig på. Trodde faktiskt att The Haunting Of Hill House skulle göra comeback, den serien var verkligen min smak i ett nötskal.Onsdag:
FLYTTDAG! Flyttfirman kommer och hjälper till med grovjobbet. Denna dagen är jag kompledig dessutom så efter allt bärande bär det raka vägen ut till möbelbutiker runtom i Helsingborg för att kika på vad som behöver kompletteras- TV-bord är en hög prio. Dock vill jag ju ha Tv:n på väggen istället... men vi får se hur det går in med inredningen!

Torsdag: Möbel-leverans! Alla möbler som är beställda är bokade för leverans på torsdagen. Så ni behöver knappast gissa två gånger vad som sker på torsdagen. Montering :-) Tur att man kan hitta händiga hjälpredor på tinder!


______________________________


Vad spenderar du mest pengar på?
Utöver att donera till de som FAKTISKT behöver lägger jag gärna mat på upplevelser eller investering. Självklart sushi också... hehe!

Vad gör du varje dag?
Jag jobbar och driver bloggen. Vid sidan av fotograferar jag åt privatpersoner och företag. Jag jobbar också stenhårt på två stora projekt för 2020. Har också hittat tillbaka till mitt skrivande, något jag var sjukt duktig på en gång i tiden. Det jag är mest stolt över är att jag krigar för djurens rätt i samhället.

Favoritmat?
ITALIAN! (och sushi..)

Vem litar du på?
Asså såhär- jag känner mina vänner. Jag vet vilka som snackar skit och vilka som gärna hänger ut en. Jag vet vilka som inte snackar skit och står upp för mig. Så jag är väldigt noga med vem jag går till med de intima detaljerna av mitt privatliv. Så jag litar på de i min närhet.Fredag:
Tv-leveransen återstår på fredagen. Utöver det gäller väl montering från torsdagsleveransen och annat pyssel. Kanske att vi kör en inflyttningspizza denna fredag?

Lördag: Kommer hundraprocentigt finnas något att göra ;-) Speciellt när jag är ledig, så utöver träning kan jag tänka mig att det blir en tripp till tippen!

Söndag: Dags för mig att flytta in! OM allt går som det ska kanske jag redan är inflyttad på lördagen. Men jag totalvägrar att flytta in i stökigheten när jag är mitt i jobb och träning. Mamma plus Jos åker hem på söndagen så jag ska väl köra en egen inflyttningsmiddag- fast med sushi istället för pizza, duuh!

______________________________

Favorit på Youtube?
Casey Neistat, Andreas Hem, Superwoman och Jon Olsson. Therese Lindgren eller gääärna på Mauris "Uppdrag:Mat". Bänkar mig gärna framför JLC/RMM när de har någon go serie!
Sidenote: Mauris senaste video ihop med Zara Larsson- !!!!!!!!!

Något med dig själv du önskar du kunde ändra på?
Jag är normalt sett typ livets goa glada pingla, men på grund av min ångest har jag tappat den glöden så jag kämpar för att hitta orken till att bokstavligen förändra världen.

Vad har du alltid i kylen?
Något jag inte har som många brukar ha är smör! Inte ens veganskt- är inget fan av bröd eller frukost så har aldrig smör hemma. Något jag alltid har i kylen är grönsaksfond och vattenflaskor. SKÖNT att jag har en vinkyl i nya läggan som jag kan proppa översta plan med vatten.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
ABSOLUT en kvällsmänniska.
Klart jag kan ha riktiga flow på morgonen, men tänker som bäst på kvällarna. Det är då mina absolut bästa idéer föds. Eller när jag har musik i lurarna.

Gillar

Kommentarer