Foreo moments


Hej vänner!

Dagarna går i ett här, inte långt kvar tills hemfärd. Knäppt en drös bilder som jag tänkte ladda upp i samma veva. Vädret är så blandat, ena dagen har vi skinande vårsol (något krydd kanske) medan vi andra dagen har typiska vinterdagar. Klagar vi? Absolut inte. Vi har bänkat filmer, snörat skorna och gått långa rundor för att sedan laga goda middagar. Lite som hemma.

Något jag passat på att göra här är att låna Johannas Foreo. Jag ska vara helt ärlig, jag skrattade typ lite åt produkten från början och det ryste i kroppen när folk köpte och sponsrade den produkten. MEN, jag har faktiskt gett den ett försök. Den får 4 veckor på sig att ge resultat, så vi hörs med en update då. Kan dock redan säga att den känns helt okej, men det återstår att se helt enkelt!

Härnäst? Laga mat med Johanna. Har väntat på pasta hela veckan och snart blir det inte pasta på ett tag så vill äta in i det sista. Mer om det i ett senare inlägg. Puss!

Gillar

Kommentarer

juliafalten
juliafalten,

Nej men Forero är det finaste, älskar den! Man måste bara ha en för rätt hudtyp för att den ska ge maximal effekt. Jag hade fel från början och har nu rätt och har aldrig haft så bra och ren hy som jag har nu!

nouw.com/juliafalten