FÖRRA VECKAN I BILDER

Vårkänslor på Brutalé med Emma

Klart som korvspad att jag och Emma skulle slå oss ner på Brutalé när solen trillade fram. Jag åt dessutom den godaste pizzan jag någonsin ätit i Sverige. Jag äter typ bara Pizza om jag är i Italien men nu när jag blev förälskad i Brutalé har jag typ börjat livnära mig på deras mat och pizzor- rekommenderar mycket mycket högt, men det visste ni redan lol.

EU rollspel med stiliga Martin

Så var det äntligen dags för EU rollspel vilket gick bra och var hur kul som helst.
Det är såå skönt att detta är över nu och vi kan gå mot studenten med detta avklarat!

PW med Emma och denna utsikten

Tillsammans med min sköna höna prommenixade jag en kvällsrunda där det skrattades och snackades en hel del, sjukt att vi ses i princip varje dag men ändå har så mycket att prata om (?!)

Klickade hem balskor

Blä vad trist bild men låt gå för det. Jag skulle ju till Anina för att sy upp min balklänning och då behövde jag den längden jag tänkte ha på klackarna färdigt. Dagen där slutade i ren katastrof när jag plötsligt fick lågt blodsockerfall men fick gjort det jag skulle så det är ju något haha!

Var på AW med föräldrarna

Detta är bland det bästa jag vet, att gå på AW. Det börjar runt 16-17 och slutar 19. Sedan har man hela kvällen framför sig, hur perfekt? Jag älskar de AW:n som Hotel V arrangerar och rekommenderar er Helsingborgare att dra dit.

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Var har du beställt de svarta balskorna ifrån?
irmastenson
irmastenson,
Hej! De svarta balskorna kommer från Zalando! ♡
nouw.com/irmastenson