Först in och sist ut


Återigen skulle klockan slå 18 och jag skulle kuta ut från kontoret. Magen kurrandes. Iklädd i svart blus, blazer och kostymbyxor. Pumpsen är halvvägs på fötterna medan jag springer till bussen som om mitt liv hängde på det. Typiskt att den går 03. Innan gick den perfekt i tajmning för mig. En bussresa senare och jag möter upp en snygg kontorist. En lång kram senare strosar vi in på vad som ska komma till att bli en plats för återträff, skratt, skitsnack och en rejäl matkoma. Tur att vi bor så nära varandra att vi kan vandra hem tillsammans. Perfekt att snacka om sådant man inte riktig gör öppet på restaurang.


Kolla så fin hon är!

Olivia är verkligen så naturligt vacker att jag blir avundsjuk haha. Min fina fina Olivia. Evigt tacksam för att hon började jobba på samma ställe där jag redan befann mig så två helt olika människor kunde bonda över en gemensam nämnare. Vi hade bara jobbat ihop några gånger och hon var redan en av de första jag ringde när jag fick mitt hjärta krossat för några år sedan. Ibland bara vet man när det känns rätt. Åh kommer aldrig glömma den kvällen, hon fick mig på helt andra tankar <3


Först in och sist ut är relevant på två olika fronter. Vi skålar för Olivias b-day första dagen i maj medan man hurrar för mig 30 dagar senare. Vi var också först in på restaurangen och sist ut, typ. Så det blir när man har mycket att prata om och massa mat att äta samtidigt.

Sushi är verkligen något jag avskydde den gången jag provade det med Isabella på Big Buddha för flera flera år sedan. Förstod inte alls det goda i det och efteråt var det bojkott som gällde. Jag är aningen eller i mitt synsätt med somliga saker. Men det skulle förändras några år senare när jag och Yara skulle se den överhypade filmen där Lady Gaga och Bradley Cooper är huvudrollerna i den nya versionen av "A Star Is Born". Det spelade ingen roll den kvällen att filmen inte levde upp till förväntningarna, jag hade funnit mig en ny kärlek- sushi.

Detta skulle senare bli lite av ett beroende för mig som beställde det flera gånger i veckan när jag behöver 20-25 bitar för att ens bli mätt. Rip plånkan säger jag bara.


Väl hemma bytte jag kvickt om till myskläder. Kört glasögon hela dagen och gårdagen, mycket stolt över mig själv. Hade endast linser igår en timme. Nu har jag landat hemma och ska gosa ner mig i soffan med Fabian framför kvällens Chernobyl, har ni börjat kolla? Om inte, do it! Verkligen så bra serie.
Godnatt på er vänner, vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer