Försvann jag till blåkulla?


Med min frånvaro kan man nästan tro att jag faktiskt drog till Blåkulla på heltid. Där stod jag på fredagsmorgonen med två kameror fullt laddade och redo för vacay och att fotografera loss på en magiskt fotogenisk plats och med människor jag älskar. Vad hände? Jag var där och då helt "caught up in the moment" jag vet att det inte direkt är en ursäkt när man driver en blogg för jag vill ändå leverera material till er. Men lyckades hitta dessa två i kamerarullen som summerar två av traditionerna vi har i min släkt: äggjakt och promenad. Jag är så chockad över det faktum att vi alltid haft fint väder på påsk. Kan minnas en gång på de senast 5 åren som det varit mulet och grått.

När kvällen började runda av sig körde vi till Fabians föräldrar för att invänta lördagens heldagsbravader! Med Andersson/Stoltz släkten på plats checkade vi av ännu ett mysigt påskfirande. Söndagen kom och likaså gjorde sista steget- brunch med pappsens sida som mättade magen länge och bjöd på fantastiskt väder. Hoppas värmen håller i sig lite och att vi får regelbundna regnskurar!

Jag är på G till jobbet nu och ikväll vankas en dubbeldejt hos oss med Rikard och Cajsa. Suhsi, Let's dance och jordgubbar står på agendan. Hoppas innerligt de tar med sig Rikards övergulliga vovve Axel som sist, tog ut all min saknad efter Zippo på stackaren haha. Vad händer imorgon? Jag ska faktiskt ta tillfället i akt att åka ut till Väla eller kanske även Emporia (?) för att kika i butiker osv. Nej jag vet att min garderob är smockfull och att man ska prioritera second hand. MEN, jag behöver faktiskt lite kroppsvård och hårvårdsprodukter. Sedan fyller ju 3 av 4 familjemedlemmar år i maj (11 övriga månader men vi ska ändå födas samma månad?!) så ska försöka klura ut någon kreativ present att fixa! På kvällen försvinner Fabbe iväg med grabbarna och jag funderar starkt på att ta tillfället i akt att bara njuta av någon skräckis själv innan stormen i maj kommer. Är alltid mäktigt upptagen den månaden så lugnet före stormen kanske ska utnyttjas på en lördagkväll?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229