Från min kamerarulle- Lejonkungen premiär, backstage på festival, golf och kör VD:ns bil


Vänster: En jäkla go utekväll med Gabbi som MÅSTE upprepas snarast möjligt.

Mitten: OKOK skit i att vi försöker spegla Gossip Girl på trappor i Helsingborg. Någon timme efter bilden knäpptes kom en av årets absoluta händelser: Asså gåshud jag bara tänker på det. När vi satt i salongen och introt kom. Shit. Inte upplevt sådan känsla på flera år. Det var något unikt asså. Ingen snackade i salongen, alla bara fokuserade på vad vi alla väntat flera år på. Jag blev så rörd av Hans Zimmers fantastiska jobb med musiken. Herregud.

Men gud kan inte hålla tillbaka. Humorn i filmen var så klockren mellan Timon och Pumba. Shit de lyckades verkligen på den fronten. Lite besviken på några ändringar de gjorde. MEN GUD vad mycket de gjorde exakt likadant och WOW vilket resultat. HAHAH gud magen krampade verkligen.

Höger: Ett skevt försök till selfie. MEN var tvungen att knäppa bilder på mitt hår. Ska göra ett separat inlägg åt er i veckan där jag snackar allvar om hur psykisk ohälsa påverkar kroppen och håret, för att sedan leda in på hur min kropp bättrats tack vare diverse metoder & produkter.Vänster: WOWOWOW vilken god middag vi åt på Nellys när vi hade avskedsmiddag för Victoria.

Mitten: Så taggad på Bayside 2020 och backstage ännu ett år. Fasen vad vi ska göra den festivalen!

Höger: Vi hade ett stort golfevent med företaget på Vasatorp. Älskar att få vara med och driva event och se resultatet. Något jag älskade lite mindre? Att jag blev tvungen att köra företagets VD bil tillbaka... jo visst, kan köra bil. Men ni kan ju tänka er själva hur nojjig man blir...


Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Underbara bilder! 😍
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
❤️❤️❤️
nouw.com/irmastenson