Gå till ,[object Object]

Från min kamerarulle...


.... hittar vi bilder från de senaste dagarna som varit mysiga och fylld av mat. Vi hittar bilder från stunder i livet man kommer blicka tillbaka till och minnas med ett leende på läpparna. I helgen ska ännu fler bilder tas men tänkte att vi redan nu kikar på några!Pappa bjöd ut mig och Fabian på en riktigt smaskig middag @ Tugg Burgers. Jag har ätit där en gång tidigare och precis som då slog jag till på deras veganska burgare som är så satans god. Man får sååå mycket mat alltså. Hade så stor mage efteråt att jag på riktigt trodde att "nej nu ni, nu ligger det en liten bebis i magen min". Ett tips till er är att komma runt 20 tiden för innan dess är det verkligen rip att få bord. Man kan ju inte boka om sällskapet är under 8 personer så det gäller att vara på hugget. Först fick vi en usel plats vid ingången men your truly tog ju tag i att fiska rundor och hitta ett mäktigt stort bord som var vårt en hel kväll. Mycket nöjd med min insats!Här är 3 favoriter i en och samma rad. Till vänster ser ni när vi gjorde ett tappert försök att få Pascal att somna hos oss när vi satt barnvakt. Pascal är världens mjukis när man ska väcka honom så det är alltid krig om uppdraget just för han är så kelig. Yours truly vann detta krig och en stund senare befann trion sig på Tropi. Senare på kvällen mötte jag upp Yara för att dra ut en sväng med kollegorna, det blev en kortis men en rolig kortis!

Till höger skådar vi min kärlek och vapendragare till vovve, han vart helt ren från en fräsch dusch och lyckades knäppa en bild på Zippo där han inte var lack. Den hunden älskar havet men avskyr duschen. Vill lära mig deras språk så jag snällt kan förmedla till divan att det inte riktigt är så det fungerar :-)Något suddig bild MEN kolla, början på detta projektet för vårt soffbord är igång! Ännu en Residence tidning ska införskaffas och sedan är vi klara! Åtminstone på det bordet.... sedan ska vi ju å andra sidan kolla efter nytt bord haha.. åh. Nöjd blev jag dock och positiv respons fick jag när vi hade gäster hos oss i söndags: Amanda, Jacob, Emil och Carolina var alla samlade hos oss för asiatiskt käk följt av handboll och sällskapsspel. Kvällen slutade sent men jag somnade sött i Fabians armar och med Zippo vid fotänden.

Åh min fina syster. Hon bjussade på mat idag till mig och pappsen vilket hon gjorde med bravur. Det blev lite skitsnack och mys innan jag kickade hemåt för att pussa på sambon min och skriva till er. Imorgon väntar familjeträff med Fabians sida och efteråt ska jag möta upp brudarna för en utekvälls-återträff. (För att sedan komma hem till en lägenhet fylld av killar som sitter vid datorn och inte har några planer på att se solljuset på dem närmsta dagarna).


Gillar

Kommentarer