Fredag- avbokad drömdejt och ny jacka!

Jacka från Hugo Boss (Köpt i Amsterdam) // Stövlar Jeans // Skjorta // Örhänge


Haha åh så många som kommer snea nu, men ärligt detta är verkligen min guilty pleasure låt. Jag tycker att den är så klockren och rätt skön rent instrumentalt. Så fort den spelas på krogen blir jag helt loco lol

Fun fact: Jag gjorde en gång en akustisk cover på denna, ska se om jag hittar den någonstans!


Hahaha stopp i lagens namn. Är det fredag?!

Är det snart oktober?!
Jag fattar absolut noll

__________________

Men, fredag vart det trots allt!
Dagarna på kontoret bara FLYGER förbi, inte en lugn stund. Jag klagar inte dock, för jag trivs så bra i min ursnygga kostym (JAA! It's here!), handen-i-handsken-jobb och fabulösa kollegor. En riktig nyp-mig-i-armen känsla lever jag på nuförtiden!

__________________

Nog om skrytet. Fredag! I afton fylls hela läggan med fars gäster- middag plus dans står på agendan och roligt nog som det kan tänkas låta så håller jag mig utanför. Dock längtar jag efter en egen lägga och kunna bjuda över dussintals kompisar flera gånger i veckan på middagar, herregud. Men men, en sak i taget. Jag har egentligen planerat en tinderdejt men asså sorry, jag är så less på HBG killar. Göteborg förra helgen var en sak haha, men jag är finito med denna staden. Känns som om man springer på samma människor hela tiden. Så, jag avbokade dejten (dock hade han planerat att bjuda ut mig på trerätters i Malmö... rip) och kör en gymkväll. Det låter fint!

__________________

Trodde att jag skulle jobba helgen som vanligt men nope, faktiskt ledig. Så en avslappnad helg följt av en drink i stan med Martina kommer sitta perfekt. Man hade kunnat tro att jag är nervös i och med att vi kommer prata rätt öppet om våra ex i söndagens avsnitt av podden- MEN nope. Inte för fem öre. It's tea time tänker jag ;-)

Så nu tutar vi och kör på en fantastisk helg mina vänner!

Gillar

Kommentarer