FREDAG & NY DESIGN

Foto: Emilian Jenrich

God förmiddag mina vänner! Kolla min nya header! Jag är såå nöjd vilket jag alltid blir när jag fotar med Felicia Ludwigsson (även känd som @Fiffiz ), hon är så duktig och skicklig! Fler bilder från fotograferingen kommer med tiden! Just nu har hon dessutom ett galet bra pris på balfotografering för er som är intresserade, det hittar ni här!

Jag hade det såå mysigt på min middag med Martina, Jesper och Victoria på Paolos. VI hade så roligt. Tyvärr kan jag nog säga att det är sista gången jag äter där för fy satan vilken dålig service. Victoria fick in frysta grönsaker och sättet personalen handskades med situationen var långt ifrån okej. Inget ställe jag rekommenderar alls för er som vill äta middag i Helsingborg.

Kvällen efter själva middagen slutade inte bra alls men det är inget jag vill gå in på. Huvudsaken är att det är 49 dagar kvar tills jag slipper vara kvar på detta gymnasiet, jag kunde inte längta mer än vad jag gjort sedan jag gick i ettan här. Ikväll ska jag bara vara hemma, imorgon gäller plugg, träning och fixa studentinbjudningar! Ha en toppenbra fredag!

Gillar

Kommentarer

Ljuva Julia,
Åh så tråkigt, service är A och O. Och att trivas i skolan är såååå viktigt... 😟
ljuvajulia.se
irmastenson
irmastenson,
Ja men eller hur! 😟 ♡
nouw.com/irmastenson
Nikolina
,
När får vi se din balklänning?! 😟