FREDAG, YOUTUBE-DEBUT OCH TACOMYS!


Hej fredag och hej på er! Hur mår ni? Med mig är det bra, fick sååå fin respons från min Instastory igår (ligger numera under "Zippo" på min Instagram @irmastenson ), han är världens goaste. Tänk att många av er har sett honom sedan valptiden :')

Minns ni förra veckan när jag och @tiffanykarlsson åkte till Göteborg för ett event med Nouw? Hon drog ju igång en vlogg dagen i ära och nu är den uppe på hennes kanal, ni hittar vloggen här! Det var verkligen en riktigt rolig dag så jag hoppas innerligt att det utstrålas i vloggen för er också, jag satt verkligen och asgarva genom hela vloggen. Speciellt scenen när jag för första gången på vad som känns som evigheter ska köra en manuell bil... herregud säger jag bara.

Okej det stämmer inte helt att det är min debut på YouTube, jag provade ju innan men det var inte alls min kopp te. Däremot har jag en massa idéer som jag vet att ni hade älskat, men får suga på den karamellen ett tag innan jag börjar lova er något!

Ikväll vankas date-night med Fabian och jag har valt film, eftersom han så flitigt läser bloggen får ni veta filmvalet först imorgon. Min första lediga lördag på länge som ska spenderas till träning och lägenhetsfix!

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson