FRIDAY IS HERE

Godmorgon mi gente! Idag ska mycket hända, hela helgen är helt proppad med händelser, såhär ser helgen ut i alla fall:

Idag: Slutar vid 13, kort därefter ska jag ha muntligt Engelska prov (NP), sedermera beger jag mig hemåt, börjar i förväg göra V mig innan P.C kommer till mig för samma sak. Ikväll ska vi till hans närstående vän, Cecilia som fyller 20 och ska därför ha en födelsedagsfest, självfallet är jag nervös eftersom jag inte känner någon där utom Philip, lär vara nervösare än när lejonen går för nära Safaribilen i Afrika ha-ha men nåja, le och vinka, le och vinka Har ingen som helst uppfattning om när vi beger oss hem, men i hans armar somnar jag, det vet jag i alla fall.

Lördag: Behöver komma hem i en rimlig tid så jag kan plugga innan kvällens nya planer drar igång, så lämnar förhoppningsvis PC vid lunch. Vid 17 lär vi ses igen (#besatta) då vi återigen ska göra V oss, men ikväll ska vi hänga med mina vänner, på TheTivoli då J:s pappa ska ha en spelning där, så en hel del personer kommer vara där, så härligt! (Tro mig, jag och S har väntat länge på denna kvällen)Efter det drar jag och PC hem till mig och spenderar natten där.

Söndag: Återigen behöver jag vakna i en rimlig tid, vill både få gjort träning och plugg så el novio får sticka vid lunchtid.

En kommentar angående min helg: Tack och lov för att jag inte ska jobba, då hade stressen varit utomordentlig.

Tack till dig, jag diggar dig också! Du gjorde min vecka så mycket bättre med denna kommentaren, det värmer mig att någon inte bara ser mina inlägg utan förstår logiken bakom mina inlägg för en ämnesvariation, tack! 😘 Hoppas att ni alla får en underbar helg mina fina, vi hörs inom kort!

Gillar

Kommentarer